V vrečki ni artiklov.

Odmevi Atlantide

Odmevi Atlantide Anita Škof

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 80 zlatnikov = 0,80 €.
Skozi ljubezensko zgodbo, ki se odvija med Valjhuno, Veliko Svečenico in njenim pomočnikom Valkirkom, poteka še ena, v kateri se spominjamo, kako smo se enkrat že oddaljevali od lastnih src in prisegali samo na tehniko, tehnologijo in znanost. Kako je že bilo vse razčlovečeno, odtujeno, mrtvo in prazno. Narava pozabljena in izropana, srca pa okamenela in trda. Ko je štelo edinole, koliko smo uspeli nakopičiti moči, slave, uspeha, materialnih dobrin... Ko smo samo jemali in pozabili, kakšen čar in izpolnitev je v dajanju. Čas, ko nismo zmogli Brezpogojne Ljubezni izražati. In ko j...
 
Cena: 16,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-90966-3-0
Leto izdaje 2002
Število strani 160
Dimenzije 14,5 x 21,8
Avtor Anita Škof
Vezava Ne
Izdal Keter - Center Boga
Kategorija Duhovnost v leposlovju

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

MARJANCA

Objavljeno 12.09.2014

Ena najlepših knjig kar sem jih prebrala. Zbudi iz

Ena najlepših knjig kar sem jih prebrala. Zbudi iz tebe vse tisto, kar ste pozabili. Knjigo je treba vsaj 1 x letno prebrat, da ne pozabimo kaj v resnici pomeni ljubezen za nas same in za vse okoli vas.

JOSIPA

Objavljeno 12.09.2014

Krasna duhovno ljubezenska zgodba,ki odslikava

Krasna duhovno ljubezenska zgodba,ki odslikava današnji čas,ko več ne prepoznavamo prave lubezni.Kljub vsemu znanju in sposobnostim prve svečenice v Atlantidi,nam pove zgodba,kako pomembna je ljubezen na tem fizičnem svetu. Je edina sila na svetu,ki nam daja pogon,nas dviga v višave in nas istočasno lahko tudi uniči,če je izdana. Brez nje človeštvo propade in mora ves cikel znova.

Oglejte si tudi