V vrečki ni artiklov.
Odvadite se biti to, kar ste

Joe Dispenza

Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste.

Ko razmišljamo o vseh knjigah o ustvarjanju življenja, kakršnega si želimo, spoznavamo, da marsikdo še vedno išče pristope, ki temeljijo na trdnih znanstvenih dokazih – metodah, ki dejansko učinkujejo.

Ampak izsledki novih raziskav možganov in telesa, uma ter zavesti – pa tudi kvantni skok pri našem razumevanju fizike – nakazujejo na razširjene možnosti izkoriščanja tega, kar v sebi prepoznavamo kot svoj potencial. Joe Dispenza je kiropraktik, vodi kliniko za integralno zdravljenje, deluje pa tudi kot predavatelj na področjih nevroznanosti, delovanja možganov, biologije in možganske kemije.

Joe Dispenza ima čast, da lahko sodeluje pri prebojnih raziskavah – ne samo da preučuje našteta področja, ampak tudi opazuje učinke omenjene nove znanosti na običajne ljudi, kot ste vi. To je trenutek, v katerem možnosti nove znanosti postanejo resničnost.

Tako je bil Joe Dispenza priča nekaterim osupljivim spremembam na področju zdravja posameznikov in kakovosti njihovih življenj, ko resnično spremenijo svoj um. V zadnjih nekaj letih je imel priložnost pogovoriti se s številnimi ljudmi, ki so odpravili težke zdravstvene tegobe, ki so veljale bodisi za neozdravljive ali trajne.

Tradicionalna medicina je te ozdravitve označila za spontane remisije. Temeljito je preučil dogajanje v notranjosti teh posameznikov in postalo mu je jasno, da je pri ozdravitvah igral izjemno pomembno vlogo tudi um.

9789617033441 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/o/d/odvadite_se_biti_to_kar_ste.jpg 9789617033441
27.9 EUR 2021-08-02 Zaloga: Na zalogi

Odvadite se biti to, kar ste

Odvadite se biti to, kar ste Joe Dispenza

Kako se znebiti starega uma in ustvariti novega

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 139 zlatnikov = 1,39 €.
Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste. Ko razmišljamo o vseh knjigah o ustvarjanju življenja, kakršnega si želimo, spoznavamo, da marsikdo še vedno išče pristope, ki temeljijo na trdnih znanstvenih dokazih – metodah, ki dejansko učinkujejo.
Cena: 27,90 €

Podrobnosti artikla Odvadite se biti to, kar ste

ISBN 9789617033441
Leto izdaje 2019
Število strani Ne
Dimenzije 22,0 x 14,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Joe Dispenza

O avtorju Odvadite se biti to, kar ste

Joe Dispenza

Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza je mednarodni predavatelj, raziskovalec, korporativni svetovalec, avtor in vzgojitelj, ki je bil povabljen na predavanja v več kot 33 držav na šestih celinah. Kot predavatelj in vzgojitelj ga vodi prepričanje, da ima vsak od nas potencial za veličino in neomejene sposobnosti. V svojem enostavno razumljivem, spodbudnem in sočutnem slogu je Joe Dispenza vzgojil na tisoče ljudi, v katerih je podrobno opisal, kako si lahko znova napišejo možgane in obnovijo svoje telo za trajne spremembe. 

Joe Dispenza je tudi poleg ponudbe različnih spletnih tečajev in tečajev je osebno poučeval tridnevne progresivne delavnice, petdnevne napredne delavnice in sedemdnevne tedenske napredne retreat-ove v ZDA in tujini. Od leta 2018 so njegove delavnice postale enotedenska ponudba, vsebina progresivnih delavnic pa je postala na voljo na spletu.


Več o Joe Dispenza

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Odvadite se biti to, kar ste

Oglejte si tudi