Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Odvadite se biti to, kar ste

Na zalogi
SKU
9789617033441
Dodaj v primerjavo
Cena 27,90 €

Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste. Ko razmišljamo o vseh knjigah o ustvarjanju življenja, kakršnega si želimo, spoznavamo, da marsikdo še vedno išče pristope, ki temeljijo na trdnih znanstvenih dokazih – metodah, ki dejansko učinkujejo.

Dodaj na seznam želja

Joe Dispenza

Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste.

Ko razmišljamo o vseh knjigah o ustvarjanju življenja, kakršnega si želimo, spoznavamo, da marsikdo še vedno išče pristope, ki temeljijo na trdnih znanstvenih dokazih – metodah, ki dejansko učinkujejo.

Ampak izsledki novih raziskav možganov in telesa, uma ter zavesti – pa tudi kvantni skok pri našem razumevanju fizike – nakazujejo na razširjene možnosti izkoriščanja tega, kar v sebi prepoznavamo kot svoj potencial. Joe Dispenza je kiropraktik, vodi kliniko za integralno zdravljenje, deluje pa tudi kot predavatelj na področjih nevroznanosti, delovanja možganov, biologije in možganske kemije.

Joe Dispenza ima čast, da lahko sodeluje pri prebojnih raziskavah – ne samo da preučuje našteta področja, ampak tudi opazuje učinke omenjene nove znanosti na običajne ljudi, kot ste vi. To je trenutek, v katerem možnosti nove znanosti postanejo resničnost.

Tako je bil Joe Dispenza priča nekaterim osupljivim spremembam na področju zdravja posameznikov in kakovosti njihovih življenj, ko resnično spremenijo svoj um. V zadnjih nekaj letih je imel priložnost pogovoriti se s številnimi ljudmi, ki so odpravili težke zdravstvene tegobe, ki so veljale bodisi za neozdravljive ali trajne.

Tradicionalna medicina je te ozdravitve označila za spontane remisije. Temeljito je preučil dogajanje v notranjosti teh posameznikov in postalo mu je jasno, da je pri ozdravitvah igral izjemno pomembno vlogo tudi um.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033441
Leto izdaje 2019
Dimenzije 22,0 x 14,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Joe Dispenza
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Odvadite se biti to, kar ste
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Odvadite se biti to, kar ste

Cena 27,90 €