Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk

Na zalogi
SKU
9789617090338
Dodaj v primerjavo
Cena 17,00 €

Ta komplet dveh zgoščenk vsebuje štiritedenski program vodene meditacije, ki spremlja knjigo Odvadite se biti to, kar ste dr. Joeja Dispenze. Zasnovan je tako, da vas spravi iz analitičnega stanja možganskega valovanja beta v stanje alfa ter vam omogoči, da poglobite svojo sposobnost ohranjanja vzorcev koherentnega možganskega valovanja.

Dodaj na seznam želja

Joe Dispenza

Ko svojo pozornost namenite različnim delom telesa v prostoru in prostoru okrog svojega telesa – po navodilih dr. Joeja –, spremenite svoje možgane, saj vstopite v operacijski sistem svojega podzavestnega uma, kjer obstajajo neželene navade in programi. Cilj je, da se naučite ostati v tem trenutku, meditacija pa postane vaša veščina. S te, nove točke lahko začnete v svoje življenje uvajati želene spremembe!

O knjigi Odvadite se biti to, kar ste:

Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste.

Ko razmišljamo o vseh knjigah o ustvarjanju življenja, kakršnega si želimo, spoznavamo, da marsikdo še vedno išče pristope, ki temeljijo na trdnih znanstvenih dokazih – metodah, ki dejansko učinkujejo.

Ampak izsledki novih raziskav možganov in telesa, uma ter zavesti – pa tudi kvantni skok pri našem razumevanju fizike – nakazujejo na razširjene možnosti izkoriščanja tega, kar v sebi prepoznavamo kot svoj potencial. Joe Dispenza je kiropraktik, vodi kliniko za integralno zdravljenje, deluje pa tudi kot predavatelj na področjih nevroznanosti, delovanja možganov, biologije in možganske kemije.

Joe Dispenza ima čast, da lahko sodeluje pri prebojnih raziskavah – ne samo da preučuje našteta področja, ampak tudi opazuje učinke omenjene nove znanosti na običajne ljudi, kot ste vi. To je trenutek, v katerem možnosti nove znanosti postanejo resničnost.

Tako je bil Joe Dispenza priča nekaterim osupljivim spremembam na področju zdravja posameznikov in kakovosti njihovih življenj, ko resnično spremenijo svoj um. V zadnjih nekaj letih je imel priložnost pogovoriti se s številnimi ljudmi, ki so odpravili težke zdravstvene tegobe, ki so veljale bodisi za neozdravljive ali trajne.

Tradicionalna medicina je te ozdravitve označila za spontane remisije. Temeljito je preučil dogajanje v notranjosti teh posameznikov in postalo mu je jasno, da je pri ozdravitvah igral izjemno pomembno vlogo tudi um.


Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Založba Primus
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk

Cena 17,00 €