V vrečki ni artiklov.

Odveži močno žensko - Brezmadežna ljubezen Blažene matere do divje duše

Odveži močno žensko - Brezmadežna ljubezen Blažene matere do divje duše Clarissa Pinkola Estes

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 145 zlatnikov = 1,45 €.
C.P. Estes nas s strastnimi in liričnimi zgodbami ter s svetostjo in humorjem vabi na radostno potovanje k milosti, neizčrpni moči in neizmerni svobodi duha, srca, domišljije in ljubezni.
 
Cena: 29,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6359-94-8
Leto izdaje 2013
Število strani 363
Dimenzije 15,0 x 23,0
Avtor Clarissa Pinkola Estes
Vezava Mehka
Izdal Eno
Kategorija Knjige za osebno rast žensk

O avtorju

 

Dr. Clarissa Pinkola Estés je večkrat nagrajena pesnica, diplomirana jungovska analitičarka in cantadora (varuhinja starih zgodb) v latinskem izročilu. Petindvajset let je bila zasebna psihoterapevtka, poleg tega je vodila Center C. G. Junga v Koloradu. Njena knjiga Ženske, ki tečejo z volkovi, kompendij dvajsetih pravljic, pospremljenih z razlago in s psihološkimi napotki za notranje življenje, je bila pozdravljena kot klasično in ključno delo o instinktivni naravi žensk. Dr. Estés vodi rastočo Fundacijo Guadalupe, humanitarno organizacijo, med katere poslanstvi je oddajanje hrabrilnih zgodb – po kratkovalovnem radiu – v različne nesrečne kraje po vsem svetu. Je avtorica devetih zbirk zvočnih posnetkov, ki vsebujejo zgodbe ter psihoanalitične razlage. Njena naslednja knjiga je namenjena arhetipu modre starke v pravljicah in njenim zanimivim posebnim darovom, ki jih ima ponuditi ženskam vseh starosti. 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).