Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Odveži močno žensko - Brezmadežna ljubezen Blažene matere do divje duše

Na zalogi
SKU
978-961-6359-94-8
Dodaj v primerjavo
Cena 29,00 €
C.P. Estes nas s strastnimi in liričnimi zgodbami ter s svetostjo in humorjem vabi na radostno potovanje k milosti, neizčrpni moči in neizmerni svobodi duha, srca, domišljije in ljubezni.
Dodaj na seznam želja

Sveta mati je poosebljeno sočutje. Prinaša radost in preganja žalost. Prikazuje se vsem. Vsem. Podobno kot sonce sije na vse. Prikazuje se omahljivim, razcapanim, tavajočim, zasvojenim, žalujočim, vrvohodcem, puščavskim popotnikom, slehernemu srčnemu otroškemu duhu.

Prikazuje se vsem, ki imajo oči, da vidijo, ušesa, da slišijo, duha, da čutijo, srce, da ljubijo...Luchadora je, poklicna rokoborka, divja revolucionarka, ki prinaša neskončno nežno ljubezen. Naša je in mi smo njeni. Pripadamo ji. Pripada nam...popolnoma.

Deloma poezija, deloma spomini ter družbeni komentar je knjiga Odveži močno žensko nekakšna ljubezenska pesem svetemu ženskemu. Z bogatim jezikom in neustrašnim govorjenjem resnice nam avtorica odpira vrata srca in vabi v intimen odnos, ki ga goji z boginjo-materjo, arhetipsko energijo, ki bogato hrani dušo v vsakem človeku. Predana svetemu in revolucionarna obenem, nežna in divja nas pregovarja in obvešča ter nazadnje tudi zapelje.

Sveta mati je poosebljeno sočutje. Prinaša radost in preganja žalost. Prikazuje se vsem. Vsem. Podobno kot sonce sije na vse. Prikazuje se omahljivim, razcapanim, tavajočim, zasvojenim, žalujočim, vrvohodcem, puščavskim popotnikom, slehernemu srčnemu otroškemu duhu. Prikazuje se vsem, ki imajo oči, da vidijo, ušesa, da slišijo, duha, da čutijo, srce, da ljubijo … Luchadora je, poklicna rokoborka, divja revolucionarka, ki prinaša neskončno nežno ljubezen. Naša je in mi smo njeni. Pripadamo ji. Pripada nam … popolnoma.

Knjiga Odveži močno žensko je vabilo na srečanje v zavetju Matere – pa naj se nam ta arhetipska energija prikazuje kot Madona, Guadalupska gospa ali v kaki drugi od neštetih preoblek. V tej nepozabni zbirki zgodb, pesmi in blagoslovov Clarissa Pinkola Estes pripoveduje o Guadalupe, ki je vodja dekliške klape v nebesih, o divji materi, za katero nihče ni preveč slab, preveč podel ali brezupen, o srajci puščic ali nepremagljivosti ljubezni, o črni Madoni, ki stoji na stičišču svetov in nas varuje, ko stopamo v temo.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6359-94-8
Leto izdaje 2013
Število strani 363
Dimenzije 15,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Eno
Avtor Clarissa Pinkola Estes
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Odveži močno žensko - Brezmadežna ljubezen Blažene matere do divje duše
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Odveži močno žensko - Brezmadežna ljubezen Blažene matere do divje duše

Cena 29,00 €