Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Okusne in krepčilne jedi med zdravljenjem raka

Na zalogi
SKU
9789619428542
Dodaj v primerjavo
Cena 26,95 €

Vemo, da z zadovoljstvom zaužita zdrava hrana predstavlja neprecenljivo pomoč pri ohranjanju posameznikovih telesnih in duševnih moči. Kuharica Okusne in krepčilne jedi med zdravljenjem raka si prizadeva, da bi bilo kuhanje preprosto in prijetno, hkrati pa nudi nasvet in podporo.

Dodaj na seznam želja

Rak

Ta knjiga navaja in presoja živila, ki vas bodo v obdobju zdravljenja podpirala in hranila ter ponuja več kot 150 receptov zdravih jedi, ki so razdeljene na »Med zdravljenjem« (jedi, z višjo energijsko vrednostjo in ki se jih z lahkoto uživa) ter na jedi »Po zdravljenju« (zdravi obroki za uravnoteženo prehrano). Poleg receptov ponuja knjiga številne navdihujoče ideje, različice receptov in predloge.

Vse recepte je pregledala in analizirala dr. Clare Shaw, strokovnjakinja za prehrano v bolnišnici Royal Marsden, ki je eden od vodilnih centrov za raziskovanje raka v Veliki Britaniji, in se osredotoča na diagnozo, zdravljenje, nego ter izobraževanje o rakavih boleznih. Recepti so oblikovani tako, da si jih lahko privošči vsa družina – pa tudi prijatelji – in tako ni potrebno pripravljati posameznih ali ločenih obrokov; na takšen način omilite stres ter prihranite čas in denar.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619428542
Leto izdaje 2019
Število strani 224
Dimenzije 25,0 x 21,0
Vezava Trda
Izdal Založba Vita
Avtor Catherine Phipps
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Okusne in krepčilne jedi med zdravljenjem raka
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Okusne in krepčilne jedi med zdravljenjem raka

Cena 26,95 €