V vrečki ni artiklov.
Olje Princesa Gornjega Altaja

Altaj

Olje, ki prihaja z Altaja in se ponaša z imenom Princesa Gornjega Altaja, si zaradi izjemne sestave in močnega terapevtskega učinka resnično zasluži tako slavo kot jo pripisujejo altajski princesi.

Olje  Princesa Gornjega Altaja je premišljena kombinacija kombinacija petih olj in matičnega mlečka, ki ne le da ohranjajo mladost in lepoto, ampak tudi žensko zdravje in plodnost.

Gre za povsem naravno olje z močnim bioaktivnim delovanjem, izdelano po recepturi altajskega ljudskega izkustva.

Količina: 100ml

Priporočljivo je, da se olje Princesa Gornjega Altaja  uživa vsaj dvakrat letno po mesec dni dve do tri čajne žličke pred vsakim obrokom.

Sestava olja Princesa Gornjega Altaja:

* olje sibirske cedre

 *rakitovca

* pegastega badlja

* ekstrakt borove matke (ortilium secunda)

* ekstrakt rdeče ščetke (rodiola gelida)

* mtični mleček

Sibirija

»Sibirija je srce velike in mogočne dežele Rusije. Očara te s svojo lepoto, veličastno naravo, čudovitimi gozdovi in neskončnostjo. V cedrinih gozdovih živi duša Sibirije, duša velike Rusije, tu so korenine slovanske duše. Tišina tajge hrani spomin na naše prednike, ki skupaj z duhovi narave živijo v času, ki je v neskončnosti te čudovite dežele večnost. Izkušnje naših prednikov, izjemno bogastvo narave in absoluten mir – vse to je čudežen napoj, ki ozdravi telo in dušo.«

Sibirija je vsekakor dežela, kjer se prostor in čas iztekata v neskončnost. Življenje njenih prebivalcev teče v večnem krogu, ki ga vrtijo letni časi in naravne danosti, ki se jim tamkajšnji prebivalci enostavno prilagodijo. Narava daje ljudem vse, kar za življenje potrebujejo, čeprav so življenjske okoliščine zelo težke. Zdi se kot da se želi narava tem ljudem odkupiti za dolge in mrzle zime s tem, da jim daje izjemno bogastvo hranil in drugih življenjsko pomembnih stvari. Naravna bogastva Sibirije so bila že v daljni zgodovini povod za osvajanja teh daljnih pokrajin, od koder so v Evropo prihajali dragi kamni, krzno, hrana in zdravilne rastline. 

Danes kot da na novo odkrivamo zdravilno moč fitomedicinskih proizvodov iz Sibirije, iščemo potrditev njihovega zdravilnega delovanja z znanstvenimi in kliničnimi študijami, sibirska ljudstva pa te naravne bisere uporabljajo iz izkustva, ki se ohranja kot praspomin.
Že v 18.stoletju so v Sibirijo odhajali mnogi evropski znanstveniki – arheologi, botaniki, geologi, kemiki, zdravniki itd., ki so proučevali skrivnosti in zaklade »speče dežele«. V času Carske Rusije je bila Sibirija tudi priljubljena dežela za umetnike. Očarala jih je s svojo lepoto, spokojnostjo, podobami in barvami. Tu so nastajala čudovita likovna dela mnogih ruskih slikarjev, tu je ruski pesnik Aleksander Sergejevič Puškin v pesmi »19.oktober« zapisal:


»Odlaga gozd škrlatni svoj nakit,
in mraz srebri utrujene poljane..«


59645946 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/g/o/gornji_altaj.jpg
58 EUR 2020-08-11 Zaloga: Na zalogi

Olje Princesa Gornjega Altaja

Olje Princesa Gornjega Altaja

Olje, ki prihaja z Altaja in se ponaša z imenom Princesa Gornjega Altaja, si zaradi izjemne sestave in močnega terapevtskega učinka resnično zasluži tako slavo kot jo pripisujejo altajski princesi.
Cena: 58,00 €

Podrobnosti artikla Olje Princesa Gornjega Altaja

Izdal Klepet ob kavi

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Olje Princesa Gornjega Altaja

Oglejte si tudi