Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Onkraj

Na zalogi
SKU
9789619460511
Dodaj v primerjavo
Cena 55,00 €

Knjiga Onkraj nas skozi izbrana sporočila poskuša spomniti, kdo smo, kakšno je naše poslanstvo, čemu lekcije skozi življenja in kako si pomagati, da izvirno, čutno obogateno in objeti v zavedanje ljubezni »odživimo« dano življenje.

Dodaj na seznam želja

Urška Puš

"Sporočila so globoko čutna, zelo dotakljiva. Človek sprva misli, da bodo Nagovori kot nekakšno božanje, vendar gre za jasne, včasih ostre usmeritve. Vsaka misel seže globoko v nedrje Naše Biti. Počasi se dotika sleherne celice in ji vnaša oz. vrača izvorne informacije, v katerih so vsi Sveti Zapisi o Obstoju in prepletanju različnih Svetov z Večnostjo. V tej Večnosti smo mi, naši pokojni, vsi Višji Mojstri, Angeli in Nadangeli."

Urška Puš nas v knjigi Onkraj prav tako skozi izbrana sporočila poskuša spomniti, kdo smo, kakšno je naše poslanstvo, čemu lekcije skozi življenja in kako si pomagati, da izvirno, čutno obogateno in objeti v zavedanje ljubezni »odživimo« dano življenje; dejansko je dar, nova priložnost za to, da postanemo boljši posamezniki in skozi svojo energijo in zavedanje pripomoremo k dvigu vibracije Zemlje. Knjiga nam odpre vrata v svetove onkraj in nas spomni, da časa ni, so le različna področja delovanja – prostor, skozi katerega uresničujemo sami sebe in prinašamo informacije tukajšnjega življenja v dušne svetove, kjer so poznane vse izkušnje, niso pa čutno oplemenitene, zato kot duše zbiramo te čutne izkušnje. 

"Spominjamo se globokih vezi z našim predniki, vezi, ki jih spletemo znotraj družine, prijateljskih krogov, v katerih nam je dana pot učenja … predvsem zavedanje, da smo vsi Eno in da nikoli ni konca poti, je le zaključitev enega od poglavij Življenja. Knjiga je Zaklad in vodilo številnim na njihovih poteh iskanja. Daje Zavedanje, da nikoli nismo sami, da je prisotnost naših ljubljenih, ki so naredili Prehod … vedno z nami, v nas. Ovije nas v globok občutek varnosti, odpre poti v kotičke samospoštovanja, zaupanja in Ljubezni. Hvala, Urška, da sem lahkvo naredila globok vpogled v Tvoje Zapise in jih poskušala oblikovati skozi narek tistih, ki so šepetali tudi Tebi."

Urška Puš že od nekdaj ve, da je drugačna. Njeno življenje je bilo vse prej kot enostavno. Že kot mala deklica je vedela, da je starejša od ostalih otrok in včasih celo od odraslih, a šele z leti jedojela, da je stara duša in kaj slednje sploh pomeni. Nosi ogromno znanja in veščin, a se v tem življenju uči modrosti. Prvi indici, da vidi in čuti stvari, ki jih ostali ne, so se pojavili že zgodaj v otroštvu, a ker je naša družba bila in še vedno je polna predsodkov in stereotipov, ki izhajajo iz strahu pred nevidnim, je Urška Puš vse skupaj potlačila. Do danes.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619460511
Leto izdaje 2019
Število strani 207
Dimenzije 21,0 x 21,0
Vezava Trda
Izdal Hiša knjig
Avtor Urška Puš
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Onkraj
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Onkraj

Cena 55,00 €