V vrečki ni artiklov.
Onkraj sanj in žalosti

Duhovni roman Onkraj sanj in žalosti pomaga moškim in ženskam razumeti izvor težav in trpljenja, saj opisuje, kako se skozi goščavo strahov in želja lahko prebijemo do notranje modrosti in spoznamo, zakaj je bilo naše najgloblje hrepenenje po sreči in ljubezni tako dolgo nepotešeno.

Glavni junaki in junakinje romana se z medsebojno pomočjo osvobajajo nezadovoljstva in žalosti, odkrivajo razloge za svoje trpljenje in izgubljeno srečo ter premagujejo strahove, napačne vzorce obnašanja, prepričanja in pričakovanja. Do pomembnih spoznanj jim pomagajo težke preizkušnje, kot so bolezni, izgube najbližjih, partnerjeva nezvestoba in spopadanje z odvisnostmi. Nekateri v mističnih duhovnih doživetjih celo izgubijo strah pred smrtjo in spoznajo svojo resnično duhovno naravo, ki je sreča sama.

Ko se zaljubimo, naša ljubezen in silna čustva izvirajo iz navdušenja nad prepričanjem, da smo končno našli popolno osebo, ki nas bo osrečila in nas rešila bolečine. Duhovni roman Onkraj sanj in žalosti pa razkriva, da morata moški in ženska najprej prerasti potrebo po pomembnosti in nadvladovanju drugih, šele potem lahko zacveti prava ljubezen srca. Moški bi se morali zavedati, da je želja po osvojitvi čim več žensk pravzaprav egova tekmovalnost – trudijo se, da bi imeli večjo zbirko trofej kot drugi moški; ženske pa bi morale ugotoviti, da želja biti edina ženska v življenju svojega moškega, izvira iz potrebe ega po pomembnosti.

Zakaj morate prebrati knjigo?
Ker gre za knjigo, ki da misliti in je namenjena moškim in ženskam, ki bi radi vedeli, kaj mora človek storiti, da doseže pravo srečo in ljubezen. Duhovne resnice romana Onkraj sanj in žalosti vam bodo pomagale razumeti, kako se je treba lotiti razreševanja težav, da bo vaše življenje polno sreče in ljubezeni, ne pa nemira, tesnobe in žalosti.


9789612458164 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/o/n/onkraj-sanj.jpg 9789612458164
26.04 EUR 2021-09-26 Zaloga: Na zalogi

Onkraj sanj in žalosti

Onkraj sanj in žalosti Arin Forstner

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 130 zlatnikov = 1,30 €.
Duhovni roman Onkraj sanj in žalosti pomaga moškim in ženskam razumeti izvor težav in trpljenja, saj opisuje, kako se skozi goščavo strahov in želja lahko prebijemo do notranje modrosti in spoznamo, zakaj je bilo naše najgloblje hrepenenje po sreči in ljubezni tako dolgo nepotešeno. Glavni junaki in junakinje romana se z medsebojno pomočjo osvobajajo nezadovoljstva in žalosti, odkrivajo razloge za svoje trpljenje in izgubljeno srečo ter premagujejo strahove, napačne vzorce obnašanja, prepričanja in pričakovanja. Do pomembnih spoznanj jim pomagajo...
Cena: 26,04 €

Podrobnosti artikla Onkraj sanj in žalosti

ISBN 9789612458164
Leto izdaje 2009
Število strani 151
Dimenzije Ne
Vezava Trda vezava
Izdal Samozaložba
Avtor Arin Forstner

O avtorju Onkraj sanj in žalosti

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).