V vrečki ni artiklov.
Organsko karitejevo maslo za telo zeleni čaj - 190g

Karitejevo maslo

Maslo nežno raztopimo s toploto naših dlani, ga nanesemo po stopalih in pustimo, da se vpije.

Maslo za noge Limeta in Mint ima bogato teksturo, ki med počasnim vpijanjem v kožo postopoma sprošča hranilne snovi, zato koža ostane popolnoma navlažena še več ur po nanosu. 

Karitejvo maslo pridobivajo iz oreščkov,mogočnega afriškega drevesa karite, ki je sestavni del podeželske kulture prebivalcev Afrike. Tam karite pomeni ŽIVLJENJE, saj plodove tega drevesa afriški domorodci v obliki masla že stoletja uporabljajo kot hrano, zdravilo, zaščito pred škodljivimi vrememskimi vplivi ter splošno nego kože.

Plodovi nekoliko spominjajo na avokado,a so manjši. Sredica oreščka vsebuje maslo,ki ga pridobijo po izredno težkem tradicionalnem postopku. 

Orešček najprej strejo, nato ga zmeljejo, temu sledi rahlo praženje na odprtem ognju, nato pa popražene sredice dajo v vročo vodo kjer ob intenzivnem mešanju izločijo olje. Ko se olje strdi v maslo ga takoj zapakirajo. 

Tako pridelano maslo je rumene do slonokoščene barve. Drevesa Karite rastejo v suhih savanah podsaharske afrike. 

9868769798798798 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/o/r/organsko-karitejevo-maslo-za-telo-zeleni-_aj-190g.png
21.37 EUR 2021-10-03 Zaloga: Na zalogi

Organsko karitejevo maslo za telo zeleni čaj - 190g

Organsko karitejevo maslo za telo zeleni čaj - 190g

Ali vaša koža potrebuje posebej skrbno nego? Pomagajte ji z vitamini in hranili, ki jih najbolj potrebuje. Maslo z vonjem Zelenega čaja bo zgladilo vašo kožo in jo popolnoma navlažilo za več ur že po prvi uporabi. Maslo za telo Zeleni čaj jo bo nahranilo, saj deluje kot balzam, ki koži pomaga povrniti naravno zdravo barvo, mehkobo in prožnost.
Cena: 21,37 €

Podrobnosti artikla Organsko karitejevo maslo za telo zeleni čaj - 190g

Izdal Spletna knjigarna in založba Cangura.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).