V vrečki ni artiklov.
Orgonit RAVNOVESJE

Orgonit

Zakaj je orgonit vaš zaveznik tudi pri odstranjevanju električnega smoga?
Zakaj je električni smog škodljiv in vpliva tudi na delovanje hormonov?

Električni smog

"Električno smog je tehnično proizvedeno sevanje, ki spreminja naraven električni pretok v organizmu. To pomeni, da vpliva na delovanje hormonskega sistema, moti normalno razmnoževanje celic in vpliva na spremembe naše možganske dejavnosti. Ko gre za povezavo med elektromagnetnim smogom in prehladi, so že potrjene povezave elektrosmoga s težavami nosnih sluznic ter s povečanim tveganjem za prehlad, astmo, pljučnico in celo embolijo. Posredno elektrosmog ruši naš imunski sistem tudi tako, da deluje na viskoznost krvi, vpliva na padec števila limfocitov, povečuje izločanje stresnih hormonov, pospešuje razvoj kandide in drugih zajedalcev ter sistemsko ovira delovanje imunskega sistema."
Vir: Preverjene naravne rešitve, Adijo Prehladi
 

IN ZAKAJ VSAK DOM POTREBUJE ORGONIT?

Energija

Orgonski generator  transformator usklajuje ravnovesje energij v prostoru in ustvarja pozitivno vzdušje.  Orgonski generatorji transformatorji ustvarjajo močno energetsko polje energije, ki na ljudi vpliva zdravilno in umirjajoče. Naše telo se napolni s čisto življenjsko energijo, ki aktivira vse naše akupunkturne točke in polni naše energetske centre z energijo. Postopoma odpravlja blokade na duhovnem, duševnem in fizičnem nivoju.

UPORABA ORGONSKIH GENERATORJEV TRANSFORMATORJEV OMOGOČA ZAŠČITO

Uporaba

  • uporablja se v bivalnih in delovnih prostorih pred sevanji mobilnih telefonov, TV-jev, računalnikov in monitorjev, mikrovalovnih pečic oz. vseh elektronskih naprav
  • pred negativnimi posledicami podzemnih vod in različnih elektromagnetnih stičišč na način, da podpirajo in krepijo vaš imunski sistem ter čistijo in uravnovešajo ter polnijo vaše energetsko polje (avro) in energetske centre (čakre) in s tem preoblikujejo neugodne vplive na fizični, mentalni, emocionalni pa tudi spiritualni ravni
  • uporaba je zelo priporočljica, uporablja se tudi pred negativno energijo drugih ljudi

Orgonitni stožec

Orgonitni stožec omogoča zaščito in čiščenje atmosfere, spodbuja  kreativnost in intuicijo,  omogoča varno vožnjo, je zelo učinkovita pomoč pri meditaciji in bio-zdravljenju, za lažje učenje, pozitivno vpliva na rastline in živali. Uporablja se tudi za za energiziranje vode in hrane, za čiščenje in energiziranje kristalov, itd.

Skratka povsod tam, kjer želite prisotnosti čiste življenjske energije!

 

Velikost:
Premer stožca je 11cm, višina 9cm, teža 530gr.


3344322345 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/o/r/orgonit-ravnovesje.jpg
68 EUR 2021-05-22 Zaloga: Na zalogi
-20%

Orgonit RAVNOVESJE

Orgonit RAVNOVESJE

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 204 zlatnikov = 2,04 €.
Vsebuje kristale, ki uravnovešajo vsa področja našega življenja, kar je še posebej pomembno v letu 2018. Preko srčne čakre, ki uravnoveša vse ostale kot središče poskrbi, da je vse na svojem mestu. Orgonit vsebuje tudi kristal, ki poskrbi za nevtralizacijo elektro smoga.

Vroča cena: 68,00 €

Prihranek: 17,00 € (20%)

Redna cena: 85,00 €

Podrobnosti artikla Orgonit RAVNOVESJE

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Mirela

Objavljeno 05.04.2018

Naša hiša je bolj "čista" odkar imamo orgonit

Naša hiša je bolj "čista" odkar imamo orgonit