V vrečki ni artiklov.
Orgonitni podstavek

ORGONITNI PODSTAVEK

Sestava:

KAMENA STRELA –  je univerzalen kristal prozorne do mlečne barve -  za energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov, primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk.

ČRNI TURMALIN – barve črne,zelene, roza, rumena, modra.Ima zelo širok spekter delovanja. Posebej pozitivno vpliva na živčni sistem,privablja močno energijo v vse organe in jih regenerira. Črni turmalin lastnika ščiti pred negativnimi občutki. Osvobaja nas psihičnih blokad , negativne energije in sevanj vseh vrst.

AMETIST – prečudovit vijolični, zelo cenjen kristal -  že iz davnih časov se uporablja  za zdravljenje glavobolov, slabega spomina in za razvoj umskih sposobnosti. Njegova svetlost umirja, sprošča in prinaša lastniku jasne misli, boljšo koncentracijo in popolno notranjo harmonijo. Pripisujejo mu tudi moč odpiranja jasnovidnosti . Zdravi nespečnost, čisti kri, stimulira imunski sistem.

5465465465654 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/s/dsc_1095.jpg
112 EUR 2021-04-27 Zaloga: Na zalogi
-20%

Orgonitni podstavek

Orgonitni podstavek

KAJ JE ORGONIT IN KAKO DELUJE Orgonit je generator – transformator življenjske orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka negativno energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo. Na ta način se prečisti prostor, v katerem bivamo in s tem tudi naša telesa in telesa naših domačih živali. Ščiti nas pred elektromagnetnim sevanjem v prostoru, kakor tudi pred negativno energijo od ljudi in predmetov, ki nas obkrožajo.

Vroča cena: 112,00 €

Prihranek: 28,00 € (20%)

Redna cena: 140,00 €

Podrobnosti artikla Orgonitni podstavek

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).