Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Oropani brezskrbne mlados

Na zalogi
SKU
978-961-245-761-7
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Človek, ki je bil oropan za otroštvo in mladostniška leta, pri tem pa doživljal hude travme družinskega nasilja, je zaznamovan za celo življenje.

Dodaj na seznam želja

Nasilje

Strah, stres, negotovost, se tako globoko zagrize v človekovo dušo, da posledice ostanejo nepopravljive. Še desetletja se prebujaš iz sanj, ves prestrašen, ker doživljaš travmatične dogodke tistih časov, ko si si želel, da ne bi bil med živimi.

Ker si se že kot otrok težko vključeval v družbo svojih vrstnikov zaradi tako stresnega življenja doma, ostaneš zaprt vase tudi pozneje. Da bi se nekoliko sprostil, te pogosto privede do tega, da posežeš po alkoholu, ki pa na takega človeka deluje tako, da postane agresiven in maščevalen. V takem stanju se mu prikazuje njegova kruta mladost. Mladost, ki je za večino nekaj najlepšega in nepozabnega v življenju.

Bil bi že skrajni čas, da v tretjem tisočletju družba naredi kaj več, da omeji družinsko nasilje, ki ga je še vedno veliko preveč. Nasilje največkrat ostane prikrito znotraj družinskega kroga in izbruhne na dan, ko je velikokrat že prepozno.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-245-761-7
Leto izdaje 2009
Število strani 151
Dimenzije 20,0 x 24,0
Vezava Trda
Izdal Orbis
Avtor Jakob Galičič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Oropani brezskrbne mladosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Oropani brezskrbne mlados

Cena 19,90 €