Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Osebna odličnost v podjet

Na zalogi
SKU
978-961-6950-10-7
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €
Današnja družba je kljub visoki tehnologiji in znanju zašla v krizo. Zato je pri nadaljnjem razvoju in uspehu pomembno upoštevati še tretji faktor: človeški kapital. Pri tem ne gre samo za razvoj posameznika na strokovnem področju, temveč predvsem na področju mehkih veščin, ki neposredno in posredno vplivajo na sproščanje in uporabo strokovnega znanja.
Dodaj na seznam želja

Današnja družba je kljub visoki tehnologiji in znanju zašla v krizo. Zato je pri nadaljnjem razvoju in uspehu pomembno upoštevati še tretji faktor: človeški kapital.

Pri tem ne gre samo za razvoj posameznika na strokovnem področju, temveč predvsem na področju mehkih veščin, ki neposredno in posredno vplivajo na sproščanje in uporabo strokovnega znanja.

Knjiga Osebna odličnost v podjetju prikazuje možnosti za razvoj poslovne odličnosti in uspeh podjetja preko razvoja osebne odličnosti posameznika. Zreli, stabilni, odgovorni in motivirani posamezniki so namreč temelj poslovne odličnosti.

O knjigi:

»Knjiga Osebna odličnost v podjetju je odličen aktivator najboljšega, kar potrebujemo za uspešno vodenje podjetja in samega sebe. Vsi viri, ki jih posameznik potrebuje so v nas samih. S pomočjo knjige notranje vire prebudimo v uspeh.«

Tadej Puntar, direktor podjetja Bonaca d.o.o., organizator mednarodnega sejma kampinga & karavaninga, zelenih tehnologij, navtike, turizma in opreme

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6950-10-7
Leto izdaje 2014
Število strani 188
Dimenzije 14,00 x 22,00
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Dr. Neja Zupan
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Osebna odličnost v podjetju
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Osebna odličnost v podjet

Cena 19,90 €