V preteklosti se je glas žensk morda zatajil, danes pa se vse bolj krepi. Če želijo ženske biti slišane in se postaviti za svoja prepričanja, morajo seči tudi po knjigah za osebnostno in duhovno rast žensk, ki prinašajo neprecenljive uvide v svojo osebno in duhovno rast ter v razvoj svojega značaja, saj je potrebno razviti zavedanje sebe, spoštovanje do sebe, vse pozitivne spremembe pa se začnejo v njih samih.

Pri knjigah za osebnostno in duhovno rast žensk pa se pojavlja zanimiv fenomen, da večino knjig zanje napišejo moški, spol nenazadnje igra veliko vlogo pri tem, kdo piše, bere in ocenjuje knjige za osebnostno in duhovno rast. Podatki s spletne strani Goodreads so pokazale, da le tretjino najuspešnejših knjig za osebnostno in duhovno rast žensk napišejo ženske, da pa večino knjig za osebnostno in duhovno rast žensk, ki so jih spisale ženske avtorice, preberejo predvsem ženske.

Po tržnih raziskavah naj bi ženske torej večkrat segle po knjigah za osebnostno in duhovno rast žensk, pri čemer so najbolj priljubljene knjige za samopomoč, avtobiografije, knjige o znanstvenih izsledkih in zdravju, psihološke knjige, kar kaže tudi raziskava Univerze v Calgaryju, ki je po 134 razgovorih z bralci knjig za osebnostno in duhovno rast pokazala, da ženske berejo predvsem knjige za osebnostno in duhovno rast žensk, v katerih je govora predvsem o medosebnih odnosih, in po njih segajo pogosteje kot moški.

V knjižni rubriki osebnostna in duhovna rast za ženske priporočamo sledeče knjige: Ženske v hormonskem ravnovesju, Trenutek dviga,
Rodovna knjiga žensk, Rdeča zarja, Modrost ženskega telesa, Knjiga o ženski, Energijska medicina za ženske, Ženske, ki tečejo z volkovi.

Knjige za osebnostno in duhovno rast žensk

X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-12 od 50

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-12 od 50

na stran
Nastavi padajočo smer
Back to Top