❤ Če k naročilu dodate vsaj eno knjigo založbe Cangura.com, je poštnina brezplačna! ❤ 

V vrečki ni artiklov.

Osebnostni plus

Flourence Littauer

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 153 zlatnikov = 1,53 €.
V tej izboljšani in razširjeni izdaji avtorica na temelju najnovejših odkritij s področja osebnostega razvoja ponuja zanimiva in poučna spoznanja o dragocenosti vaše edinstvenosti, dane od Boga. Avtorica je vključila tudi kratkočasni in razkrivajoči test "Osebnostni prerez", ki vam bo pomagal spoznati vašo edinstveno mešanico lastnosti temperamentov, ki vplivajo na vaša čustva, delovno zmožnost in medčloveške odnose. Avtorica vam prek šaljivih anekdot in neposrednih nasvetov pomaga izboljšati moči in odpraviti šibkosti. Ta zanimiva knjiga nudi tudi ključ do razumevanja lju...
 
Cena: 21,95 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-6235-07-9
Leto izdaje 2000
Število strani 214
Dimenzije 13,7 x 21,1
Avtor Flourence Littauer
Vezava Ne
Izdal Amalietti & Amalietti

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 300 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Ta knjiga mi je zelo pomagala, da sem začel

Ta knjiga mi je zelo pomagala, da sem začel razumevati ljudi okoli mene, zakaj smo si tako različni in predvsem zakaj sem jaz tak, kot sem. Priporočam vsem, da jo preberete!

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga opisuje vse 4 tipe ljudi, in kako posamezni

Knjiga opisuje vse 4 tipe ljudi, in kako posamezni tip lahko izboljša svoj odnos do življenja in ljudi, ki jih srečuje vsak dan. Knjige pa tudi pripomore k drugačnemu pogledu na svoje samospoštovanje.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga govori o različnih karakterjih in kako

Knjiga govori o različnih karakterjih in kako shajati drug z drugim (ter ostati jaz). Zelo poučna in pomaga razumeti razlike med ljudmi. Priporočam.

Oglejte si tudi