V vrečki ni artiklov.
Osho Zen tarot - Transcendentalna zenovska igra

Osho zen tarot

Osho zen tarot se osredotoča na pridobivanje razumevanja o tem, kar je tukaj in zdaj. Kot sistem je utemeljen na zenovski modrosti, ki pravi, da dogodki v zunanjem svetu preprosto odsevajo naše lastne misli in občutja, čeprav nam samim nemara ni jasno, kakšni te misli in občutja pravzaprav so.

Ko je življenje videti prepolno dvoma in negotovosti, navadno iščemo vir navdiha.

-        Kaj se bo zgodilo v prihodnosti?

-        Kako bo z mojim zdravjem, z otroki?

-        Kaj se bo zgodilo, če sprejmem to odločitev namesto one?

Tako pogosto uporabljamo tradicionalni tarot, da bi potešili hrepenenje po poznavanju preteklosti in prihodnosti.

Osho zen tarot se namesto tega osredotoča na pridobivanje razumevanja o tem, kar je tukaj in zdaj. Kot sistem je utemeljen na zenovski modrosti, ki pravi, da dogodki v zunanjem svetu preprosto odsevajo naše lastne misli in občutja, čeprav nam samim nemara ni jasno, kakšni te misli in občutja pravzaprav so.

Stanje duha

Osho zen tarot nam pomaga preusmeriti pozornost od zunanjih dogodkov, da lahko najdemo novo jasnost razumevanja tega, kar se dogaja v naši najbolj notranji srži, pomaga spremeniti in razumeti stanje duha.

Razmere in stanja duha, ki jih upodabljajo sodobne podobe na kartah, so vsi prikazani kot prehodni in preobražajoči se.

Duhovnost

Besedilo v spremljajoči knjižici pomaga razbrati in doumeti podobe v preprostem, neposrednem in ozemljenem jeziku zenovske duhovnosti. Duhovnost je pojem, ki ga boste s pomočjo kart, vedno bolj in bolj razumeli.

9789616950374 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/o/s/osho_zen_tarot_.jpg 9789616950374
37 EUR 2021-10-29 Zaloga: Na zalogi

Osho Zen tarot - Transcendentalna zenovska igra

Osho Zen tarot - Transcendentalna zenovska igra Osho

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 185 zlatnikov = 1,85 €.
Osho zen tarot se osredotoča na pridobivanje razumevanja o tem, kar je tukaj in zdaj. Kot sistem je utemeljen na zenovski modrosti, ki pravi, da dogodki v zunanjem svetu preprosto odsevajo naše lastne misli in občutja, čeprav nam samim nemara ni jasno, kakšni te misli in občutja pravzaprav so.
Cena: 37,00 €

Podrobnosti artikla Osho Zen tarot - Transcendentalna zenovska igra

ISBN 9789616950374
Leto izdaje 2015
Število strani 74 kart + priročnik
Dimenzije 12,5 x 17,4
Vezava Karte
Izdal Založba Primus
Avtor Osho

O avtorju Osho Zen tarot - Transcendentalna zenovska igra

Osho

Osho

Osho je eden najbolj znanih in najprovokativnejših duhovnih učiteljev našega časa. Sprva je v sedemdesetih letih 20. stoletja pritegnil pozornost mladih na zahodu, ki so želeli doživeti meditacijo in preobrazbo. Več kot dve desetletji po njegovi smrti leta 1990, se vpliv njegovih naukov še naprej širi in najdeva iskalce vseh starosti v tako rekoč vseh državah sveta.  

Več o Osho

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Osho Zen tarot - Transcendentalna zenovska igra

Oglejte si tudi