Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Osnove grafologije

Na zalogi
SKU
9789616861861
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

V značilnostih posameznikove pisave naj bi se kazale osebnostne in druge psihične karakteristike. Oblikovalo se je prepričanje, da lahko z analizo značilnosti pisave odkrivamo tudi značilnosti posameznikove osebnosti, ki se izražajo v pisavi.

Dodaj na seznam želja

Za Osnove grafologije, knjigo Jožka Battestina, profesorja in univerzitetnega diplomiranega inženirja v pokoju, velja rek habent sua fata libelli – Knjige imajo svojo usodo. Knjiga je nastala po dolgih desetletjih avtorjevega intenzivnega ukvarjanja z grafologijo. Tudi v sodelovanju z Antonom Trstenjakom, utemeljiteljem slovenske grafologije, kateremu je tudi posvečena.

Knjiga pomeni, kot pravi psiholog prof. dr. Janek Musek, tudi v svetovnem merilu eno najboljših in najtemeljitejših predstavitev grafologije Ludwiga Klagesa, enega najvplivnejših imen v zgodovini grafologije, to delo pa je obogateno tudi z avtorjevimi lastnimi in izvirnimi prispevki.

Posebnost knjige je izračun sprememb energije, ki spremlja gib prsta, roke do zapestja ali roke do rame. Računi niso zamotani, zahtevajo le znanje srednješolske fizike, so pa v knjigi podrobno razloženi.

Knjiga morda omogoča, da bi eno vodilnih klasičnih grafoloških teorij predstavili na način, ki je lahko izhodišče za temeljito znanstveno preverjanje grafoloških postavk, in tako položili temelje znanstveni grafologiji.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861861
Leto izdaje 2019
Število strani 290
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Jožko Battestin
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Osnove grafologije
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Osnove grafologije

Cena 19,90 €