Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Osnovni pojmi in dileme državljanske vzgoje, prvi del

Na zalogi
SKU
978-961-6348-87-4
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €

Knjižica Osnovni pojmi in dileme državljanske vzgoje predstavlja nekatere izmed osnovnih pojmov s širšega vsebinskega področja državljanske vzgoje.

Dodaj na seznam želja

Vzgoja

Čeprav je vsak izmed pojmov, ki je predstavljen v knjižici, napisan nepristransko in objektivno, knjižica ne ponuja preprostih odgovorov ali enoznačnih rešitev, temveč skozi analizo osnovnih pojmov in dilem tega vsebinskega področja na novo postavlja nekatera izmed temeljnih vprašanj pri pouku državljanske vzgoje.

Kakor potrjujejo številni projekti, strategije in iniciative ter primeri »dobrih« praks, se iskanje enoznačnih odgovorov na posamezne izzive in probleme (kljub povečanemu interesu teoretikov, snovalcev politik in pedagoških delavcev) sooča z vrsto zgrešenih srečanj in zamujenih priložnosti.

V izogib retoriki, ki napetosti, izzive in dileme posameznih pojmovanj v veliki meri zaobide, je vsak izmed pojmov predstavljen v vsej svoji kompleksnosti in protislovnosti. Predlagani odgovori na širšem področju državljanske vzgoje postanejo namreč vse prepogosto del problema in ne rešitve.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6348-87-4
Leto izdaje 2014
Število strani 162
Dimenzije 14,8 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Založba i2
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Osnovni pojmi in dileme državljanske vzgoje, prvi del
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Osnovni pojmi in dileme državljanske vzgoje, prvi del

Cena 21,90 €