Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ostanite pozitivni

Na zalogi
SKU
9789619482841
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

Knjiga vsebuje misli, ki jih lahko uporabimo tako v zasebnem življenju, partnerskem odnosu in pri vzgoji otrok, kot tudi v poklicnem življenju, pri uspešnem vodenju ljudi in sodelovanju v timih. V pozitivnosti je moč. Začnimo se polniti s pozitivno energijo že danes!

Dodaj na seznam želja

Optimizem

Knjiga Ostanite pozitivni je bogata zbirka pozitivnih sporočil, spodbudnih citatov in navdihujočih misli, ki nas polnijo s pozitivno energijo, nas opogumljajo in navdihujejo ter dajejo nov zagon. Knjiga je vir, h kateremu se lahko vsak dan obrnemo po pomoč pri izboljšanju svojega življenja in kariere. Spodbuja nas k razvijanju pozitivnih čustev, ki nam pomagajo pri vsakodnevnem soočanju z izzivi, negativnostjo, strahom in stisko. 

Knjiga vsebuje več kot 270 navdihujočih citatov, ki jih lahko prebiramo vsakokrat, ko potrebujemo vir upanja, spodbude in moči. Misli lahko prebiramo od začetka knjige, lahko pa naključno odpremo knjigo na katerikoli strani in odkrijemo sporočilo, ki nas nagovarja k optimizmu, veselju do življenja in ukrepanju. Ko razvijemo pozitivnost v nas samih, jo lahko širimo in delimo z drugimi ter pozitivno vplivamo na ljudi. 

Ne gre za pozitivnost v smislu pogleda na naš svet skozi rožnata očala. Gre za resnične spodbude, ki dokazano povzročijo spremembo v našem pogledu na svet in v naših življenjih. Gre za iskreno prepričanje, pozitivno vztrajnost in zdrav optimizem.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619482841
Leto izdaje 2020
Število strani 277
Dimenzije 15,0 x 23,0
Vezava Trda
Izdal Mihalič in Partner
Avtor Daniel Decker, Jon Gordon
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ostanite pozitivni
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ostanite pozitivni

Cena 24,99 €