V vrečki ni artiklov.
Ostanite pozitivni

Optimizem

Knjiga Ostanite pozitivni je bogata zbirka pozitivnih sporočil, spodbudnih citatov in navdihujočih misli, ki nas polnijo s pozitivno energijo, nas opogumljajo in navdihujejo ter dajejo nov zagon. Knjiga je vir, h kateremu se lahko vsak dan obrnemo po pomoč pri izboljšanju svojega življenja in kariere. Spodbuja nas k razvijanju pozitivnih čustev, ki nam pomagajo pri vsakodnevnem soočanju z izzivi, negativnostjo, strahom in stisko. 

Knjiga vsebuje več kot 270 navdihujočih citatov, ki jih lahko prebiramo vsakokrat, ko potrebujemo vir upanja, spodbude in moči. Misli lahko prebiramo od začetka knjige, lahko pa naključno odpremo knjigo na katerikoli strani in odkrijemo sporočilo, ki nas nagovarja k optimizmu, veselju do življenja in ukrepanju. Ko razvijemo pozitivnost v nas samih, jo lahko širimo in delimo z drugimi ter pozitivno vplivamo na ljudi. 

Ne gre za pozitivnost v smislu pogleda na naš svet skozi rožnata očala. Gre za resnične spodbude, ki dokazano povzročijo spremembo v našem pogledu na svet in v naših življenjih. Gre za iskreno prepričanje, pozitivno vztrajnost in zdrav optimizem.

9789619482841 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/o/s/ostanite-pozitivni.jpg 9789619482841
24.99 EUR 2021-08-01 Zaloga: Na zalogi

Ostanite pozitivni

Ostanite pozitivni Daniel Decker Jon Gordon

Spodbudni citati in sporočila za napolnitev vašega življenja s pozitivno energijo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Knjiga vsebuje misli, ki jih lahko uporabimo tako v zasebnem življenju, partnerskem odnosu in pri vzgoji otrok, kot tudi v poklicnem življenju, pri uspešnem vodenju ljudi in sodelovanju v timih. V pozitivnosti je moč. Začnimo se polniti s pozitivno energijo že danes!
Cena: 24,99 €

Podrobnosti artikla Ostanite pozitivni

O avtorju Ostanite pozitivni

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).