Pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja s pomočjo 7 nadangelov

V vrečki ni artiklov.

Ozdravimo depresijo, tesnobo in stres brez zdravil in psihoanalize: 7 naravnih metod zdravljenja

Ozdravimo depresijo, tesnobo in stres brez zdravil in psihoanalize: 7 naravnih metod zdravljenja dr. David Servan-Schreiber

Depresija, tesnoba in stres so v samem vrhu bolezni, ki prizadenejo vsakega tretjega človeka na svetu. Če ste med njimi tudi vi oziroma vaš znanec, prijatelj ali družinski član, je ZDAJ napočil čas za revolucionarne spremembe. Knjiga izpod peresa psihiatra, zdravnika in nevroznanstvenika dr. Davida Servan–Schreiberja prinaša podroben opis in predstavitev sedmih naravnih metod zdravljenja depresije, tesnobe in stresa, ki temeljijo na lastnih zdravilnih mehanizmih telesa (možganov, srca in fizioloških procesov).
 
Cena: 21,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-200-028-8
Leto izdaje 2010
Število strani 253
Dimenzije 16,0 x 23,5
Avtor dr. David Servan-Schreiber
Vezava Mehka
Izdal Ganeš
Kategorija Stres, depresija in čustvene stiske

O avtorju

 

Dr. David Servan–Schreiber se je kot uspešen zdravnik leta ukvarjal z bolečinami in stiskami žensk in moških z vsega sveta. S svojo inovativnostjo in znanjem se je uvrstil v sam vrh medicinske znanosti in je slovel kot mednarodno priznan klinični profesor psihiatrije na medicinski fakulteti Univerze Pittsburgh v Združenih državah Amerike ter predavatelj na medicinski fakulteti Lyon v Franciji. 

Za svoje delo je prejel številne nagrade, med katerimi sta tudi nagrada William Cooper-Hillmanovega centra za zdravljenje raka pri Univerzi Pittsburgh in nagrada predsednika Psihiatričnega združenja Pensilvanije za izjemne dosežke na področju psihiatrije. Sodeloval je pri ustanovitvi Centra za integrativno medicino bolnišnice Shadyside pri Univerzi Pittsburgh in ameriške veje organizacije Zdravniki brez meja, ki je bila leta 1999 nagrajena z Nobelovo nagrado za mir. 

Kot zdravnik prostovoljec je humanitarno delal v Iraku (na kurdskem ozemlju), Gvatemali, Indiji (s tibetanskimi begunci), Tadžikistanu in na Kosovu.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

ninchy

Objavljeno 05.10.2017

Fantastična, neverjetna, super in res mega.

Fantastična, neverjetna, super in res mega. Spremenila vam bo življenje, vredna branja

Oglejte si tudi