KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Ozdravimo strah - Negovanje poguma kot zdravila za telo, um in dušo

 Mnogi ljudje menijo, da nimajo dovolj poguma za soočenje s svojimi strahovi, vendar ga imajo mogoče več, kot si mislijo. Pogum raste enako kot mišica, ki se veča, če jo vsak dan nenehno uporabljate. Nekega dne, ko po njem sežete nalašč, ker je za vas nekaj resnično pomembno, boste mogoče prvič odkrili njegovo silo in moč.

Pri branju knjige Ozdravimo strah boste morda presenetljivo spoznali tudi to, da pogum ni nasprotje strahu. Nasprotje strahu je veselje. Zdi se, da zmogljivost veselja prihaja iz brezpogojnega odnosa do življenja, pripravljenosti, da se pokažete in soočite s čimer koli, kar je tam. To je odprtost, ki nas popelje onstran želje po nadzorovanju svojega življenja, v sposobnost praznovanja življenja. To nas pomakne iz nasprotujočega odnosa do življenja v izkušnjo skrivnosti in spraševanja, ki je v središču življenja. Nazadnje nas to lahko pozdravi.

V vsakem izmed nas je kraj onstran prednostne izbire, kjer ni miselnosti zmagaj ali izgubi in strahu, ki se z njo hrani. Knjiga Ozdravimo strah ponuja možnost zaupanja v življenje samo in spoznanje, da lahko izgubljamo le tako, da ne igramo. Ta čudovita knjiga govori o razumevanju in sprejemanju blagoslova svojih strahov, priznavanju njihove moči, da nas vodijo do naših krajev zdravljenja in nas osvobodijo, da živimo z radostjo. V njej bo vsak našel zdravilo za svoje rane.

9789612291297 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/o/z/ozdravimo_strah.jpg 9789612291297
28.7 EUR 2021-06-26 Zaloga: Na zalogi

Ozdravimo strah - Negovanje poguma kot zdravila za telo, um in dušo

Ozdravimo strah - Negovanje poguma kot zdravila za telo, um in dušo Dr. Lissa Rankin

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 143 zlatnikov = 1,43 €.
 Mnogi ljudje menijo, da nimajo dovolj poguma za soočenje s svojimi strahovi, vendar ga imajo mogoče več, kot si mislijo. Pogum raste enako kot mišica, ki se veča, če jo vsak dan nenehno uporabljate. Nekega dne, ko po njem sežete nalašč, ker je za vas nekaj resnično pomembno, boste mogoče prvič odkrili njegovo silo in moč. Pri branju knjige Ozdravimo strah boste morda presenetljivo spoznali tudi to, da pogum ni nasprotje strahu. Nasprotje strahu je veselje. Zdi se, da zmogljivost veselja prihaja iz brezpogojnega odnosa do življenja, pripravljenosti, da se pokaž...
Cena: 28,70 €

Podrobnosti artikla Ozdravimo strah - Negovanje poguma kot zdravila za telo, um in dušo

ISBN 9789612291297
Leto izdaje 2016
Število strani 196
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Gnostica
Avtor Dr. Lissa Rankin

O avtorju Ozdravimo strah - Negovanje poguma kot zdravila za telo, um in dušo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Ozdravimo strah - Negovanje poguma kot zdravila za telo, um in dušo

Oglejte si tudi