Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ozdravite svoje srce - Kako najti mir po razhodu, ločitvi ali smrti bližnjega

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-6950-04-6
Dodaj v primerjavo
Cena 17,00 €
Knjiga Ozdravite svoje srce združuje Louisine afirmacije in znanje o tem, kako nas lahko mišljenje ozdravi, z dolgoletnimi izkušnjami Davida Kesslerja pri pomoči ljudem, da se spoprimejo z žalovanjem in izgubo.
Dodaj na seznam želja

Ozdravite svoje srce

Žalovanje je polno izzivov, vendar naše misli pogosto bolečini dodajo še trpljenje. Želiva razširiti vaše zavedanje in mišljenje o izgubi, ki bosta nato bogatejši za ljubezen in razumevanje. Najin namen je, da svoje žalovanje občutite v njegovi polnosti, ne da bi ob tem obstali v žalobnosti in trpljenju. Upava, da vam bodo besede v tej knjigi ponudile uteho in mir na popotovanju. Želiva vam obilo ljubezni in okrevanja. - Louise in David

Eden največjih življenjskih izzivov predstavlja čustveno spoprijemanje z izgubo, pa naj gre ob tem za sprijaznenje s koncem ljubezenskega odnosa, smrtjo bližnjega ali trpljenje zaradi izgube hišnega ljubljenčka, službe in drugih tipov izgube.

Žalovanje ni nekaj, čemur bi se morali ogniti, temveč gre v resnici za obdobje potencialno velikih darov osebnostne rasti - seveda le, v kolikor bi se bili ljudje sposobni ozreti nazaj po preteklosti.

V izogib nepotrebnemu trpljenju avtorja poudarjata, da ključ do sprejemanja in miru vodi skozi spremembo razmišljanja.

Knjiga Ozdravite svoje srce združuje Louisine afirmacije in znanje o tem, kako nas lahko mišljenje ozdravi, z dolgoletnimi izkušnjami Davida Kesslerja pri pomoči ljudem, da se spoprimejo z žalovanjem in izgubo.

Zbrani napotki vam ne bodo pomagali le zrasti in preiti od žalovanja k miru, temveč vas bodo navdali z globoko ljubeznijo in radostjo ob odkritju, da zmorete ozdraviti svoje srce.

Louise L. Hay

Louise L. Hay (1926 - 2017) nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju je pomagala neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih je govorila o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« je veljala za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v 70. letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali pa so jih v 33 državah. Bila je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6950-04-6
Leto izdaje 2014
Število strani 245
Dimenzije 12,5 x 18,5
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Louise L. Hay
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ozdravite svoje srce - Kako najti mir po razhodu, ločitvi ali smrti bližnjega
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ozdravite svoje srce - Kako najti mir po razhodu, ločitvi ali smrti bližnjega

Cena 17,00 €