V vrečki ni artiklov.
Ozdravitev duše

Lazarev

Kadar se pojavijo težave, ljudje praviloma postavimo dve vprašanji: "Zakaj se mi je to zgodilo?" in "Kaj naj naredim"?

Knjiga S.N. Lazareva "Ozdravitev duše" vam bo pomagala najti odgovora na ta dva  vprašanja, učila pa vas bo tudi, kako najti izhod iz vsake situacije, kako razumeti resnične vzroke bolezni in kako zgradite ustrezen sistem prioritet, s katerim lahko izboljšate svoj značaj in svojo usodo.

Kaj je vera? Kaj je ljubezen do Boga in kaj je sprejemanje božje volje? Kako se naučiti ljubiti? Kako harmonizirati svojo dušo? Kakšni naj bodo prvi koraki pri delu na sebi? Kaj  pomenijo izrazi svobodna volja, ponižnost, žrtev, odpuščanje, kesanje? Odgovori na ta vprašanja, bodo bralcem, pomagali lažje ozavestiti ponujene informacije in jih uporabiti v življenju. 

* Knjiga obravnava tudi naslednja vprašanja: 

* Zakaj se ljudje pogosto medsebojno ne razumemo? 

* Kateri vzorci vedenja do drugih so pravilni v določenih situacijah?

* Ali lahko spremenimo „zrelo karmo“?

* Zakaj je žrtvovanje lahko zdravilno?

* Kako lahko mama podzavestno uničuje svojega otroka?

* Zakaj se otrokom dogajajo hude tragedije in ali jih je mogoče preprečiti?

* Zakaj se je nevarno jeziti na mrtve?

* Nam spolnost prinaša dobro ali zlo?

* Zakaj se vzvišen človek prej ali slej izkaže za slabiča?

* Zakaj je pomembno Boga videti tudi v sebi, ne samo v drugih?

* Kako naj ne bomo užaljeni?

* Kakšna je razlika med obsojanjem človeka in analizo njegovega neprimernega vedenja?

* Zakaj je bolezen zdravilo za dušo? 

V knjigi so tudi pisma bralcev, ki delijo svoje resnične izkušnje s premagovanjem težkih bolezni, kot so rak, tuberkuloza, Downov sindrom; izkušnje s premagovanjem užaljenosti na svoje starše in hudih obsojanj drugih ljudi.

S tem znanjem boste odkrili nove možnosti za reševanje svojih težav, lahko boste stopili v resnične pozitivne spremembe v svojem življenju. 

978-83-64740-51-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/o/z/ozdravitev-duse.jpg 978-83-64740-51-0
23 EUR 2021-08-09 Zaloga: Na zalogi

Ozdravitev duše

Ozdravitev duše Sergej N. Lazarev

Vse kar se nam dogaja, nam je dano "od zgoraj", z najbolj humanim občutkom. Niti ena situacija ni usmerjena proti nam, temveč dela za nas. Vsaka situacija je dobra za dušo. Zato, če so se nam zgodile nesreče in težave, nimamo pravice biti ogorčeni nad usodo. Težave, ki se nam dogajajo, so znak, da imamo težave v duši. Torej to pomeni, da moramo očistiti dušo. Ne smemo biti jezni na cel svet, treba ga je izboljšati.
Cena: 23,00 €

Podrobnosti artikla Ozdravitev duše

O avtorju Ozdravitev duše

Sergej N. Lazarev

Sergej N. Lazarev

Pisatelj, psiholog, praktični filozof, raziskovalec zakonov človekovega duhovnega življenja in njihovega vpliva na zdravje in usodo.

Sergej Nikolajevič Lazarev se je rodil 4. septembra 1952 v Rusiji v mestu Yeisk. Diplomiral na Ruski državni pedagoški univerzi po imenu A. I. Herzen. Vzporedno je na državni univerzi St. Petersburg opravil 11-mesečno prekvalifikacijo in pridobil naziv “praktični psiholog”.

Več o Sergej N. Lazarev

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Ozdravitev duše

Oglejte si tudi