Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Paket brezpogojne ljubezni

Na zalogi
SKU
9789612900557
Dodaj v primerjavo
Cena 23,00 €

Avtorica v knjigi piše o ljubezni, sreči, prijaznosti, zdravju, duhovnem bogastvu in vseh lepih stvareh, ki so pomembne za nas ljudi. Ljubezen je nekaj, kar nima definicije oziroma jih ima toliko kolikor je ljudi. Knjiga nagovarja bralce k temu, da je prvi korak k spreminjanju – brezpogojna ljubezen do nas samih in do drugih ljudi, narave, živali…celotnega planeta.

Dodaj na seznam želja

Ljubezen

Vse kar ta svet potrebuje je pravzaprav čista ljubezen. Avtorica v knjigi predstavi tudi vaje, ki pripomorejo k učenju ljubezni do sebe in drugih. Vaje kot so osebne afirmacije, zdravljenje notranjega otroka, hvaležnost, odpuščanje in pošiljanje paketa brezpogojne ljubezni.

Knjiga lahko zelo pripomore k osebni in duhovni rasti bralca, saj je ljubezen najmočnejša sila na svetu. 

Knjiga vsebuje tudi razne resnične kratke zgodbice o brezpogojni ljubezni, kar bralca pritegne k razmišljanju o pomembnosti ljubezni do sebe in drugih. Vsebuje tudi vaje, ki so za bralca pomembne, da bi dosegel brezpogojno ljubezen. 

Vaje so na podlagi hvaležnosti, pozitivnih afirmacij, zdravljenju notranjega otroka, odpuščanju drugim, na podlagi osebne zgodbe o brezpogojni ljubezni in pošiljanju tega brezpogojnega paketa ljubezni vsem ljudem, ki jih imajo radi in tistim, ki so žejni ljubezni.  

Ljudje so danes zaradi težkega otroštva, neznanja, neprimernega ravnanja z njimi ... zelo razočarani in so izgubili smisel za življenje. Rada bi jim vlila novo moč in jih spodbudila k temu da odpustijo drugim in v celoti prevzamejo odgovornost za svoje življenje, kar potem pripelje do prvih pozitivnih rezultatov in to jih vodi v še večje raziskovanje življenja. Bolj ko bojo kopali v zemljo (vase) vse več diamantov bodo odkrili. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612900557
Leto izdaje 2019
Število strani 155
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Zumreta Sabrina Mujkanović
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Paket brezpogojne ljubezni
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Paket brezpogojne ljubezni

Cena 23,00 €