Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Palisandrova ulica 204 - Mehka vezava

Na zalogi
SKU
9789616958585
Dodaj v primerjavo
Cena 12,99 €
Dodaj na seznam želja

Draga bralka, če ste že kdaj bili v Cedar Covu, sva se verjetno že srečali. Najlažje me najdete doma ali pa v knjižnici, kjer delam. V tem mestu živim že vse življenje in tukaj sem vzgojila tudi svoji dve hčeri. Moj mož pa – no, pred približno šestimi meseci je izginil. Kar … izginil je.

Kje je Dan? Zakaj je odšel? S kom je zdaj? Ali bom to sploh kdaj izvedela? Domače mesto, družina in prijatelji so mi v tem težkem obdobju v oporo in mi dajejo občutek varnosti. Zadnje čase se veliko govori o porokah in otrocih. Justine se je pred kratkim nepričakovano poročila. Tudi moja hči Kelly je pred kratkim rodila. Na žalost še noče sprejeti dejstva, da se Dan morda ne bo vrnil, da bi videl svojega vnuka.

Zdi se mi, da se moja starejša hči Maryellen videva z nekim novim moškim, vendar mi noče povedati, kdo je. Tu so potem še Jack, ki ima razmerje z Olivio, njegov sin Eric in njegovo dekle Shelly (mislim, da je tudi ona noseča), Zach in Rosemary Cox, katerih zakon bojda propada in … No, kar oglasite se in vam bom povedala še kaj več! — Grace Sherman

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616958585
Leto izdaje 2015
Število strani 480
Dimenzije 10,5 x 17,0
Vezava Mehka
Izdal Hiša knjig
Avtor Debbie Macomber
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Palisandrova ulica 204 - Mehka vezava
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Palisandrova ulica 204 - Mehka vezava

Cena 12,99 €