V vrečki ni artiklov.
Pametnejši, hitrejši, boljši

Učinkovitost

Duhigg izboljšanje učinkovitosti namreč opredeljuje z:

• izpostavljanjem skupnih značilnosti, ki ločujejo učinkovitejše posameznike in podjetja od manj uspešnih,

• ustvarjanjem sistemov za pravilno odločanje,

• sprejemanjem ustreznih prihodnjih poslovnih in zasebnih izzivov ter z

• jasnim načinom zbiranja in obdelave podatkov, kar omogoča skupinam in posameznikom, da svoje težave spremenijo v priložnosti.

Skozi napeto in spretno izpisane zgodbe posameznikov, podjetij in drugih institucij, vam knjiga Pametnejši, hitrejši, boljši v osmih jasno opredeljenih osnovnih konceptih s konkretnimi napotki razkriva, kako predrugačiti in izbrati vsakodnevne odločitve na tak način, da prihranite čas, ohranite nadzor in motivacijo ter v življenju postanete učinkovitejši in produktivnejši.

• Kadrovski analitiki pri Googlu so se lotili večletnega projekta, pri katerem so raziskovali, katere delovne skupine najbolje delujejo in zakaj. Preberite, kaj so ugotovili.

• Zakaj je strmoglavilo letalo družbe Air France, čeprav za to ni bilo nobenih pravih razlogov, in zakaj se je posadka letala družbe Quantas temu uspela izogniti, čeprav so bile prizadete skoraj vse vitalne funkcije njihovega letala.

• Ustvarjalci celovečerne risanke Ledeno kraljestvo so se pri kreiranju filmske zgodbe znašli v slepi ulici – kakšne spremembe so naredili pri delovni ekipi, da so na koncu ustvarili enega najbolj opaznih animiranih filmov zadnjih let.

978-961-6954-66-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/a/pametnejsi-hitrejsi-boljsi.jpg 978-961-6954-66-2
24.9 EUR 2021-05-11 Zaloga: Na zalogi

Pametnejši, hitrejši, boljši

Pametnejši, hitrejši, boljši Charles Duhigg

Skrivnost učinkovitosti pri delu in v vsakdanjem življenju

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Skrivnost učinkovitosti pri delu in v vsakdanjem življenju! Avtor v knjigi s pomočjo skrbnega raziskovanja, pri katerem se opira na znanstvena dognanja, psihologijo, vedenjsko ekonomijo in poglobljene intervjuje z različnimi uspešnimi posamezniki ter strokovnjaki – nevrologi, psihologi, piloti, generali, direktorji, filmskimi ustvarjalci, igralci pokra in kognitivnimi znanstveniki –, skuša čim bolj jasno opredeliti, kako »deluje« učinkovitost.
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla Pametnejši, hitrejši, boljši

ISBN 978-961-6954-66-2
Leto izdaje 2016
Število strani 408
Dimenzije 21,0 x 15,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba UMco
Avtor Charles Duhigg

O avtorju Pametnejši, hitrejši, boljši

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Pametnejši, hitrejši, boljši

Oglejte si tudi