Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Papež Wojtyla

Prenovljena in obogatena izdaja knige slovenskega novinarja in diplomata Andreja Novaka je najlepši spomin na prvega in edinega slovanskega papeža ter hkrati edino avtorsko in analitično slovensko delo, posvečeno janezu pavlu II in njegovemu pontifikatu. Andrej Novak je knjigo napisal leta 1983, ko je bil dopisnik Dela v Rimu. Obdelal je politične in sociološke aspekte prvih let Woytilovega pontifikata. Knjigo vpelje obširni esej Luke Novaka, ki Janeza pavla II. Osvetli s filozofsko-teološke perspektive ter razkrije teološke vetzi med Wojtylo in sedanjim papežem Ratzingerjem.
Dodaj na seznam želja
Prenovljena in obogatena izdaja knige slovenskega novinarja in diplomata Andreja Novaka je najlepši spomin na prvega in edinega slovanskega papeža ter hkrati edino avtorsko in analitično slovensko delo, posvečeno janezu pavlu II in njegovemu pontifikatu. 

Andrej Novak je knjigo napisal leta 1983, ko je bil dopisnik Dela v Rimu. Obdelal je politične in sociološke aspekte prvih let Woytilovega pontifikata. Knjigo vpelje obširni esej Luke Novaka, ki Janeza pavla II. Osvetli s filozofsko-teološke perspektive ter razkrije teološke vetzi med Wojtylo in sedanjim papežem Ratzingerjem.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6221-87-6
Leto izdaje 2006
Število strani 340
Dimenzije 16,8 x 23,5
Izdal Gral Ve d.o.o.
Avtor Andrej Novak
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Papež Wojtyla
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Papež Wojtyla

Cena 14,00 €