Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pet mitov o zdravljenju -

Caroline Myss je želela ponuditi nov pogled na zdravje, še posebej na to, zakaj ne ozdravimo in kako bi lahko. Izkušnje pri zdravljenju so jo prepričale, da se ljudje pogosto ne pozdravimo zato, ker verjamemo vsaj v enega od petih mitov o zdravljenju in govorimo jezik 'ranologije'. Razkriva resnične razloge, zakaj ljudje fizično in duhovno zbolimo, zakaj se oklepamo življenja polnega bolečin, razočaranj in raznih odvisnosti, kako napačno uporabimo bolezen, da z njo vnesemo smisel v svoje življenje in, kar je najbolj pomembno, kako lahko s tem prenehamo.
Dodaj na seznam želja

Zdravje

Caroline Myss je želela ponuditi nov pogled na zdravje, še posebej na to, zakaj ne ozdravimo in kako bi lahko.

Izkušnje pri zdravljenju so jo prepričale, da se ljudje pogosto ne pozdravimo zato, ker verjamemo vsaj v enega od petih mitov o zdravljenju in govorimo jezik 'ranologije'.

Razkriva resnične razloge, zakaj ljudje fizično in duhovno zbolimo, zakaj se oklepamo življenja polnega bolečin, razočaranj in raznih odvisnosti, kako napačno uporabimo bolezen, da z njo vnesemo smisel v svoje življenje in, kar je najbolj pomembno, kako lahko s tem prenehamo.

Zvemo, kako se otresti vsesplošnega prepričanja, da je neka bolezen neozdravljiva ali da je za zdravljenje potrebno toliko in toliko časa … Razloži nam, zakaj od svoje družine, sodelavcev in prijateljev pogosto ne dobimo podpore, ki bi nam olajšala uvajanje sprememb, ki jih za zdravljenje resnično potrebujemo.

Ta vpliv imenuje plemenska moč. Pokaže, kako se lahko premaknemo v svojo individualno moč in prek nje pridemo do veščine simbolnega uvida. Simbolni uvid razkrije, kam smo resnično vložili svojo osebno energijo. Zagledamo več kot le dobesedni smisel življenjskih preizkušenj ter ugotovimo, kako se vse skupaj združuje v našem zdravju.

Kdor koli se je podal na to pot, naj se potolaži, saj ni sam na tej poti. Pot je veliko bolj obljudena, kot bi si mislili in večini sopotnikov je ta pot enak izziv.

S študijem in bogatimi izkušnjami je Caroline Myss odkrila vzporednice med krščanskimi zakramenti, čakrami in drevesom življenja ter jih uspešno vključila v svoje delo.

Različne kulture so, vsaka na svoj način, prepoznale in potrdile sedem stopenj duhovnega razvoja človeka.

Ne glede na to, ali je bolezen duhovna kriza ali fizična posledica drugih dejavnikov, je v človekovi naravi, da išče sredstva za zdravljenje.

Ko začnemo spoznavati, kako močna je energija - da je absolutno bistvo življenja, ne pa le mera za vitalnost -, bomo odkrili svojo moč. Naše biografije so v veliki meri naše biologije.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6058-45-2
Leto izdaje 2008
Število strani 224
Dimenzije 15,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Iskanja
Avtor Caroline Myss
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pet mitov o zdravljenju - Zakaj ljudje ne ozdravijo in kako bi lahko
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pet mitov o zdravljenju -

Cena 22,00 €