V vrečki ni artiklov.

Pet mitov o zdravljenju - Zakaj ljudje ne ozdravijo in kako bi lahko

Pet mitov o zdravljenju - Zakaj ljudje ne ozdravijo in kako bi lahko Caroline Myss

Caroline Myss je želela ponuditi nov pogled na zdravje, še posebej na to, zakaj ne ozdravimo in kako bi lahko. Izkušnje pri zdravljenju so jo prepričale, da se ljudje pogosto ne pozdravimo zato, ker verjamemo vsaj v enega od petih mitov o zdravljenju in govorimo jezik 'ranologije'. Razkriva resnične razloge, zakaj ljudje fizično in duhovno zbolimo, zakaj se oklepamo življenja polnega bolečin, razočaranj in raznih odvisnosti, kako napačno uporabimo bolezen, da z njo vnesemo smisel v svoje življenje in, kar je najbolj pomembno, kako lahko s tem prenehamo.
 
Cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6058-45-2
Leto izdaje 2008
Število strani 224
Dimenzije 15,0 x 23,0
Avtor Caroline Myss
Vezava Mehka
Izdal Založba Iskanja
Kategorija Zdravo življenje

O avtorju

   

Caroline Myss, doktorica filozofskih znanosti, je avtorica uspešnic Pet mitov o zdravljenju (Iskanja, 2008) in Posvečenih dogovorov (Iskanja, 2006) ter pionirka in mednarodna predavateljica na področju energijske medicine in človeške zavesti. Že več kot 25 let raziskuje svet arhetipov. Od leta 1982 dela kot medicinska intuitivka, kot pravimo osebi, ki z intuitivnimi orodji v bolnikovem telesu prepozna bolezen. Specializirala se je v pomoči ljudem pri razumevanju čustvenih, psiholoških in fizičnih razlogov, zakaj se je v njihovem telesu razvila bolezen in kako si lahko s poznavanjem arhetipov pomagajo.

Še posebej jo je pritegnilo raziskovanje arhetipov, univerzalnih mitskih vzorcev moči, s katerimi se rodi vsak človek. Naloga vsakega posameznika je, da prepozna svojo naravno usmerjenost, posluša svoje notranje, prirojeno vodstvo, ki govori v jeziku instinktov in tako ugotovi, zakaj je v nečem spontano dober in zakaj ga določeni ljudje intuitivno privlačijo.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

dobra knjiga veliko razlage kako in zakaj zbolimo

dobra knjiga veliko razlage kako in zakaj zbolimo ter da s svojo pozitivno mislijo lahko ostanemo zdravi

Oglejte si tudi