V vrečki ni artiklov.
Pet mitov o zdravljenju - Zakaj ljudje ne ozdravijo in kako bi lahko

Zdravje

Caroline Myss je želela ponuditi nov pogled na zdravje, še posebej na to, zakaj ne ozdravimo in kako bi lahko.

Izkušnje pri zdravljenju so jo prepričale, da se ljudje pogosto ne pozdravimo zato, ker verjamemo vsaj v enega od petih mitov o zdravljenju in govorimo jezik 'ranologije'.

Razkriva resnične razloge, zakaj ljudje fizično in duhovno zbolimo, zakaj se oklepamo življenja polnega bolečin, razočaranj in raznih odvisnosti, kako napačno uporabimo bolezen, da z njo vnesemo smisel v svoje življenje in, kar je najbolj pomembno, kako lahko s tem prenehamo.

Zvemo, kako se otresti vsesplošnega prepričanja, da je neka bolezen neozdravljiva ali da je za zdravljenje potrebno toliko in toliko časa … Razloži nam, zakaj od svoje družine, sodelavcev in prijateljev pogosto ne dobimo podpore, ki bi nam olajšala uvajanje sprememb, ki jih za zdravljenje resnično potrebujemo.

Ta vpliv imenuje plemenska moč. Pokaže, kako se lahko premaknemo v svojo individualno moč in prek nje pridemo do veščine simbolnega uvida. Simbolni uvid razkrije, kam smo resnično vložili svojo osebno energijo. Zagledamo več kot le dobesedni smisel življenjskih preizkušenj ter ugotovimo, kako se vse skupaj združuje v našem zdravju.

Kdor koli se je podal na to pot, naj se potolaži, saj ni sam na tej poti. Pot je veliko bolj obljudena, kot bi si mislili in večini sopotnikov je ta pot enak izziv.

S študijem in bogatimi izkušnjami je Caroline Myss odkrila vzporednice med krščanskimi zakramenti, čakrami in drevesom življenja ter jih uspešno vključila v svoje delo.

Različne kulture so, vsaka na svoj način, prepoznale in potrdile sedem stopenj duhovnega razvoja človeka.

Ne glede na to, ali je bolezen duhovna kriza ali fizična posledica drugih dejavnikov, je v človekovi naravi, da išče sredstva za zdravljenje.

Ko začnemo spoznavati, kako močna je energija - da je absolutno bistvo življenja, ne pa le mera za vitalnost -, bomo odkrili svojo moč. Naše biografije so v veliki meri naše biologije.
11452 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/e/pet-mitov-o-zdravljenju.jpg 978-961-6058-45-2
22 EUR 2021-05-12 Zaloga: Na zalogi

Pet mitov o zdravljenju - Zakaj ljudje ne ozdravijo in kako bi lahko

Pet mitov o zdravljenju - Zakaj ljudje ne ozdravijo in kako bi lahko Caroline Myss

Caroline Myss je želela ponuditi nov pogled na zdravje, še posebej na to, zakaj ne ozdravimo in kako bi lahko. Izkušnje pri zdravljenju so jo prepričale, da se ljudje pogosto ne pozdravimo zato, ker verjamemo vsaj v enega od petih mitov o zdravljenju in govorimo jezik 'ranologije'. Razkriva resnične razloge, zakaj ljudje fizično in duhovno zbolimo, zakaj se oklepamo življenja polnega bolečin, razočaranj in raznih odvisnosti, kako napačno uporabimo bolezen, da z njo vnesemo smisel v svoje življenje in, kar je najbolj pomembno, kako lahko s tem prenehamo.
Cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla Pet mitov o zdravljenju - Zakaj ljudje ne ozdravijo in kako bi lahko

ISBN 978-961-6058-45-2
Leto izdaje 2008
Število strani 224
Dimenzije 15,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Iskanja
Avtor Caroline Myss

O avtorju Pet mitov o zdravljenju - Zakaj ljudje ne ozdravijo in kako bi lahko

Caroline Myss

Caroline Myss

Caroline Myss, doktorica filozofskih znanosti, je avtorica uspešnic Pet mitov o zdravljenju (Iskanja, 2008) in Posvečenih dogovorov (Iskanja, 2006) ter pionirka in mednarodna predavateljica na področju energijske medicine in človeške zavesti. Že več kot 25 let raziskuje svet arhetipov. Od leta 1982 dela kot medicinska intuitivka, kot pravimo osebi, ki z intuitivnimi orodji v bolnikovem telesu prepozna bolezen. Specializirala se je v pomoči ljudem pri razumevanju čustvenih, psiholoških in fizičnih razlogov, zakaj se je v njihovem telesu razvila bolezen in kako si lahko s poznavanjem arhetipov pomagajo.

Še posebej jo je pritegnilo raziskovanje arhetipov, univerzalnih mitskih vzorcev moči, s katerimi se rodi vsak človek. Naloga vsakega posameznika je, da prepozna svojo naravno usmerjenost, posluša svoje notranje, prirojeno vodstvo, ki govori v jeziku instinktov in tako ugotovi, zakaj je v nečem spontano dober in zakaj ga določeni ljudje intuitivno privlačijo.

Več o Caroline Myss

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

dobra knjiga veliko razlage kako in zakaj zbolimo

dobra knjiga veliko razlage kako in zakaj zbolimo ter da s svojo pozitivno mislijo lahko ostanemo zdravi

Pet mitov o zdravljenju - Zakaj ljudje ne ozdravijo in kako bi lahko

Oglejte si tudi