V vrečki ni artiklov.
Peti dogovor - Tolteške modrosti - Praktični vodnik na poti k obvladovanju samega sebe - Zbirka Primula

Peti dogovor

 

Zamisli si povsem novo življenje – v katerem si lahko tak, kakršen si v resnici. Ne usmerjaš ga več po mnenju drugih.

 

Zamisli si, da živiš, ne da bi sodil sebi ali komurkoli, brez strahu pred sodbo. Sprejemaš se natanko takega, kakršen si, in tudi druge sprejemaš natanko take, kakršni so.

 

Zamisli si, da živiš brez sporov s seboj in z drugimi. Spoštuješ sebe in vse druge in tudi oni te spoštujejo.

 

Zamisli si, da živiš, ne da bi se bal izražati ali tvegati in raziskovati življenje. Živiš brez strahu, brez krivde, brez sramu in obžalovanja.

 

Zamisli si, da se ljubiš natančno takega, kakršen si. Ljubiš svoje telo natančno tako, kakršno je, ljubiš svoja čustva natančno taka, kakršna so.

 

Zamisli si, da si srečen in uživaš v življenju natančno tak, kakršen si.

 

Zamisli si življenje v taki osebni svobodi!

 

Tako življenje je povsem možno in je v tvojih rokah.

Drugim je uspelo in tudi tebi lahko.

Naj petero dogovorov postane tvoj življenjski slog in kmalu boš zaživel v osebnih sanjah nebes.

V Petem dogovoru nam skupaj s sinom, don Josejem Ruizom, osvežuje prve štiri dogovore ter dodaja nov, izjemno vpliven dogovor, s katerim lahko spremenimo svoje življenje.

Peti dogovor vodi na globljo raven zavedanja o naši moči in k pristnosti, s katero smo se rodili.

V tem očarljivem nadaljevanju knjige, ki je spremenila življenje milijonov ljudi po svetu, nas opominja na največji dar, ki si ga lahko podarimo: svobodo, da smo tisto, kar v resnici smo.

978-961-6804-17-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/previewcd9617de3d14a461d1262d44b9500d52.jpg 978-961-6804-17-2
17 EUR 2021-08-11 Zaloga: Na zalogi

Peti dogovor - Tolteške modrosti - Praktični vodnik na poti k obvladovanju samega sebe - Zbirka Primula

Peti dogovor - Tolteške modrosti - Praktični vodnik na poti k obvladovanju samega sebe - Zbirka Primula Don Miguel Ruiz

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 85 zlatnikov = 0,85 €.
V Petem dogovoru nam skupaj s sinom, don Josejem Ruizom, osvežuje prve štiri dogovore ter dodaja nov, izjemno vpliven dogovor, s katerim lahko spremenimo svoje življenje. 
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla Peti dogovor - Tolteške modrosti - Praktični vodnik na poti k obvladovanju samega sebe - Zbirka Primula

ISBN 978-961-6804-17-2
Leto izdaje 2010
Število strani 211
Dimenzije 13,0 x 18,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Don Miguel Ruiz

O avtorju Peti dogovor - Tolteške modrosti - Praktični vodnik na poti k obvladovanju samega sebe - Zbirka Primula

Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz se je rodil v družini zdravilcev in je odraščal na mehiškem podeželju v varstvu matere curandere (zdravilke) in deda nahuala (šamana). Družina je pričakovala, da bo Miguel usvojil stoletja staro izročilo zdravilstva in učenosti ter razširil ezoterično tolteško modrost po svetu. Toda premotilo ga je sodobno življenje in sklenil je, da bo rajši vpisal medicino in postal zdravnik.

Potem pa mu je doživetje smrti postavilo življenje na glavo. Bilo je na začetku sedemdesetih let, ko se je sredi noči na lepem prebudil, potem ko je zaspal za volanom svojega avta. Naslednji hip je treščil v betonski zid. Don Miguel se spominja, da ni bil v snovnem telesu, ko je spravljal na varno svoja prijatelja.

To doživetje ga je tako pretreslo, da se je povsem posvetil samoraziskovanju. Začel je preučevati modrost prednikov, se vneto učil skupaj z materjo, svojo vajeniško dobo pa sklenil v mehiški puščavi pod vodstvom nekega mogočnega šamana. Še naprej pa ga je v sanjah učil njegov ded, ki je bil medtem umrl.

Po tolteškem izročilu nahual vodi človeka k osebni svobodi. Don Miguel Ruiz, nahual iz roda Orlovega viteza, je svoje življenje posvetil temu, da med ljudmi širi modrost starodavnih Toltekov. Živi v San Diegu v Kaliforniji.

Več o Don Miguel Ruiz

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Peti dogovor - Tolteške modrosti - Praktični vodnik na poti k obvladovanju samega sebe - Zbirka Primula

Oglejte si tudi