V vrečki ni artiklov.
Pi gu či kung (PREDNAROČILO)

Predviden izid knjige je 20. december  2020. 

Spodaj so napotki in razlaga prednaročila oz. prednaročilo knjig, ki jih sprejemamo v naši spletni knjigarni.

Prednaročila knjig veljajo za vse knjige ki imajo ob naslovu pripis PREDNAROČILO. To so bodi prednaročila založbe Cangura.com ali izdaje drugih slovenskih založnikih s katerimi imamo dogovorjeno sprejemanje prednaročil njihovih knjižnih izdaj.

Kaj pomeni PREDNAROČILO oz. PREDNAROČILA KNJIG?

 • Prednaročilo je napoved izida nove knjige (datum izida je zapisan pri opisu knjige).
 • Način plačila knjige v prednaročilu je plačilo vnaprej (po predračunu).
 • Po opravljenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun, na katerem je napisan zadnji rok plačila za knjigo v prednaročilu.
 • Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na vseh vplačillnih mestih Pošte Slovenije ali na vaši banki.
 • Vsa prejeta vplačila, navedena do datuma, ki so navedena na predračunu (zadnji rok vplačila prednaročila knjige) in pri opisu knjige, se upoštevajo kot uspešna rezervacija in nakup knjige v prednaročilu.
 • Vsa kasnejša vplačila se ne upoštevajo kot uspešna rezevacija knjige v prednaročilu, temveč za te velja redna cena kot za vse ostale knjige. Kar pomeni doplačilo zneska do redne cene. 
 • Če boste k naročilu dodali še knjige ali artikle iz obstoječe ponudbe, vam bomo vse naročeno (skupaj s prednaročilom) poslali skupaj ob izidu knjige. V nasprotnem primeru naredite dve ločeni naročili. 


BODITE PRVI - Za vsa knjige v prednaročilu založbe Cangura.com velja isto pravilo: 
(posodobitev 30. 10.)

 • Prvih 40 naročnikov ima 40% popust (na voljo še 7 izvodov)
 • naslednjih 30 naročnikov ima 30% popust
 • ostali pa boste imeli 25% popust - pohitite z nakupom

  Rezervirajte si svoj izvod v prednaročilu knjige!

Za dodatne infomacije za prednaročila knjig, smo vam na voljo na telefonski številki 070 800 571 ali po emailu info@cangura.com.


Ste že kdaj pomislili, da v sebi nosite 'zlati eliksir', s katerim lahko pomagate svojim notranjim organom, za kar potrebujete samo hrano, zrak, slino in namero? Da lahko s pravilnim žvečenjem pojeste bistveno manj, kot bi sicer, s čimer telo oskrbite z dovolj, vendar ne preveč hrane, obenem pa si tako lažje odstranite tudi toksine iz telesa? Da lahko z namero morda tudi zmanjšate želodec in začnete pridobivati energijo tudi iz okolja? Da lahko telo in dušo nahranite tudi – kar vas bo morda presenetilo – s temo, ker tam izklopite vse ostale čute? Da je treba telo najprej razstrupiti, šele nato lahko pravilno shujšamo, ne da bi se izločale maščobe v telesu? In da vam za vse to ni treba več tednov ali mesecev stradati, potem pa se kilogrami kot jo-jo učinek spet pokažejo na telesu in tehtnici? Da si lahko s posebnimi vajami pomagate spodbujati delovanje svojih notranjih organov in prebujati svojo notranjo energijo?

Na vsa ta in še mnoga druga vprašanja odgovarja slavni taoistični mojster Mantak Chia, ki vas v priročnem vodniku korak za korakom vodi po taoističnem postu pi guju, ki:

-          vam pojasni, kako nehati jesti, in predstavi preprosto pi gu prehrano;

-          vam nazorno pokaže, kako je treba žvečiti in se lotiti či kung vaj, ki gredo z roko v roki s pi gujem in vam pomagajo naravno tvoriti energijo či;

-          vam razkrije, kako pi gu či kung aktivira naravne sposobnosti zdravljenja telesa, pospešuje izločanje toksinov, zmanjšuje apetit in pomaga črpati energijo iz Zemlje in univerzuma.

Pi gu je starodavna taoistična tehnika posta v duhovne in zdravilne namene. Za razliko od klasičnega posta vam ni treba med pi gujem opustiti vso hrano. Pi guja so se lotevali starodavni taoistični mojstri med svojimi večmesečnimi ali celo večletnimi odmiki na samem, na katerih so si prizadevali za razsvetljenje. Pi gu se osredotoča na preprosto prehranjevanje: uživanje sadja, čaja, oreščkov in jajc v kombinaciji s posebnimi tehnikami žvečenja in či kung vajami. V knjigi si lahko preberete tudi primere jedilnikov za pi gu, ki so preprosti in jih lahko uporabljamo tudi pri sebi doma. Vse skupaj pa se združuje tudi z vadbo in skrb za svoje celotno telo. Za pi gu vam sploh ni treba do centra Tao Garden na Tajskem, kjer potekajo odmiki v temnici (v čisti temi) Mantaka Chie, ampak na podlagi njegovih navodil lahko vse izpeljete v udobju svojega doma.

V pi gu stanju se zmanjša potreba po hrani, a ima telo dejansko več energije, saj ne pridobiva čija iz hrane, ampak iz či kunga in zlatega eliksirja, ki nastaja med žvečenjem. Či, ki nastaja prek pi guja, notranje organe polni z energijo, aktivira sposobnosti samo-zdravljenja v telesu in pomaga pridobivati energijo iz Zemlje in univerzuma. Ker za nekaj časa ne jemo kot običajno, celice v telesu postanejo bolj občutljive, zato se začnejo hitreje izločati toksini iz telesa. Želodec se zmanjša, trebuh splahni, odpade prekomerno hlepenje po hrani, zmanjša se apetit, naravno začnemo hujšati. Meridiani telesa ostajajo odprti, zato se lažje uglasimo z meditacijo, či kungom in energijami iz kozmosa.

486469464 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/i/pi-gu-ci-kung.jpg 486469464
15.5 EUR 2020-12-08 Zaloga: Na zalogi
-40%

Pi gu či kung (PREDNAROČILO)

Pi gu či kung (PREDNAROČILO) Christine Harkness-Giles Mantak Chia

Energijsko postenje z notranjo alkimijo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 108 zlatnikov = 1,08 €.
Mojster Mantak Chia in njegova soavtorica Christine Harkness-Giles pojasnita pi gu prehrano, predstavita recept za čaj nesmrtnosti, podrobneje razložita pi gu vaje za žvečenje in nazorno prikažeta pravilno izvajanje ustreznih či kung energijskih vaj. Pojasnita uporabo pi guja v odmikih v temnici, kjer se z njim krepi duhovno zavedanje in povečujejo duševne sposobnosti in modrost.

Vroča cena: 15,50 €

Prihranek: 10,40 € (40%)

Redna cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla Pi gu či kung (PREDNAROČILO)

ISBN 486469464
Leto izdaje 2020
Število strani 180
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Christine Harkness-Giles
Mantak Chia

O avtorju Pi gu či kung (PREDNAROČILO)

Christine Harkness-Giles

Christine Harkness-Giles

Christine Harkness-Giles je certificirana učiteljica univerzalnega zdravilnega taa, feng šuj svetovalka in astrologinja, ki poučuje in svetuje o feng šuju v mreži Centra za raziskovanje feng šuja in vodi tečaje astrologije notranje alkimije v Londonu, Bruslju, Parizu in na Havajih.

Več o Christine Harkness-Giles
Mantak Chia

Mantak Chia

Že od malih nog se je Mantak Chia učil pri številnih taoističnih mojstrih, leta 1979 pa je ustanovil sistem univerzalnega zdravilnega taa. Sam je učil in kvalificiral več deset tisoč učencev in učiteljev po vsem svetu ter je obenem direktor zdravilišča, toplic in učnega središča Tao Garden na severu Tajske.

Do svojega 57 leta je moral nositi očala, saj je imel prirojeno napako oči. Medtem ko se je »staral«, je napako odpravil in mu očal sedaj ni treba več nositi. Skozi redno vadbo in delo na sebi je razvil tudi sposobnost, da ga iz mesta ne more premakniti niti 10 ljudi. 

Napisal je šestindvajset knjig, med drugim tudi The Multiorgasmic Man (Večkratni moški orgazem), Sexual Reflexology (Spolna refleksologija), Fuzija petih elementovKozmično razstrupljanje, Chi nei tsang: Či masaža vitalnih organov, Či samomasaža

Več o Mantak Chia

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Pi gu či kung (PREDNAROČILO)

Vroča cena: 15,50 €

Prihranek: 10,40 € (40%)

Redna cena: 25,90 €

Pi gu či kung (PREDNAROČILO)

Oglejte si tudi