V vrečki ni artiklov.
Pirit krogla (59mm)

Surovi minerali

Surovi minerali so namenjeni tistim ljudem, ki želite občudovati nekaj, kar nam podarja Zemlja, začutiti njegovo vibracijo in občudovati barvo minerala. Posebni pa so tisti ljudje, ki si bodo z mineralom pripravili eliksir in pili vodo, ki bo imela drugačno frekvenco in bo bogata s kisikom in brez priokusa.

Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline. 

Pablo Picasso je napisal: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.           

PIRIT                                                                    

Uporaba: zaradi svojega sijaja, ki spominja na zlato, tradicionalno čisti zmedene poglede na življenje in druge nečistoče. Pogosto so ga uporabljali tudi za izdelavo zaščitnih amuletov (zlasti piritno sonce). Za mehiške indijance je bil pirit prinašalec sreče, s pomočjo piritnih ogledal pa so napovedovali prihodnost.                                               

Vibracija: vzpodbuja osebnostno rast, nam pomaga najti vzroke vedenjskih vzorcev ter ozavestiti naše temne in svetle plati, Piritno sonce uporabljamo tudi za odpravo vsakovrstnih bolečin, očiščenje življenjskih okoliščin, ki lahko branijo do sprememb. V glavnem pa za meditacijo.

Izvor imena: po grškem izrazu pyrites, kar pomeni kresilnik                                             

Eliksir: ni primeren za uživanje, ker vsebuje žveplo.                                             

5675675677 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/i/pirit.jpg
68 EUR 2020-07-20 Zaloga: Na zalogi

Pirit krogla (59mm)

Pirit krogla (59mm)

Pirit ima sijaj, ki spominja na zlato, tradicionalno čisti zmedene poglede na življenje in druge nečistoče. Pogosto so ga uporabljali tudi za izdelavo zaščitnih amuletov (zlasti piritno sonce). Za mehiške indijance je bil pirit prinašalec sreče, s pomočjo piritnih ogledal pa so napovedovali prihodnost. Vibracija: vzpodbuja osebnostno rast, nam pomaga najti vzroke vedenjskih vzorcev ter ozavestiti naše temne in svetle plati, Piritno sonce uporabljamo tudi za odpravo vsakovrstnih bolečin, očiščenje življenjskih okoliščin, ki lahko branij...
Cena: 68,00 €

Podrobnosti artikla Pirit krogla (59mm)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Pirit krogla (59mm)

Oglejte si tudi