Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Planinski koledar 2019

Na zalogi
SKU
3830057330471
Dodaj v primerjavo
Cena 4,90 €

Če ste že zdaj ljubitelj vzpetega sveta, vas bo koledar spominjal na prehojene poti ali pa dražil z novimi idejami. Če pa se v breg podate le poredkoma, si boste ob ogledu fotografij želeli to popraviti.

Dodaj na seznam želja

Planinski koledar

Planinski koledar 2019 - prepriča in začara … z ličnim izgledom, z velikimi kvadratki za vpis termina pri zobozdravniku, šolske predstave hčerke ali karate nastopa vnuka. Predvsem pa s fotografijami čudovitih slovenskih gora v vseh letnih časih.

Če ste že zdaj ljubitelj vzpetega sveta, vas bo spominjal na prehojene poti ali pa dražil z novimi idejami. Če pa se v breg podate le poredkoma, si boste ob ogledu fotografij želeli to popraviti.

Na kratko ... 12 čudovitih barvnih fotografij s predlogi za izlet, turo ali turni smuk je tiskanih na kvalitetnem papirju formata 33 x 48 cm, vezanem z belo spiralo in s prostorom za dotisk pasice po vašem naročilu. Koledarski del je opremljen trimesečno z luninimi menami, na zadnjo platnico dodajamo še opis Slovenske planinske poti, najstarejše planinske obhodnice na svetu, ki se vije od Maribora do Debelega rtiča.

Slikovite avtorske fotografije, izbrane na razpisu PZS, vas bodo popeljale po slovenskem gorskem svetu v različnih letnih časih in delih dneva, tako da bo pristen okus planinstva v podobah svež vse leto.
Del sredstev prodanih koledarjev je namenjenih izvajanju različnih dejavnosti Planinske zveze Slovenije.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 3830057330471
Leto izdaje 2018
Število strani 12
Dimenzije 33,0 x 48,0
Vezava Špiralna
Izdal Planinska zveza Slovenije
Avtor Planinska zveza Slovenije
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Planinski koledar 2019
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Planinski koledar 2019

Cena 4,90 €