Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Planinski tabori – priročnik

Na zalogi
SKU
961-6156-41-1
Dodaj v primerjavo
Cena 15,00 €
Dodaj na seznam želja

Planinski tabori so pomemben del programa planinskih skupin oz. mladinskih odsekov v planinskih društvih. Po podatkih, s katerimi razpolaga Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije, preko 60 mladinskih odsekov vsako poletje organizira planinske tabore mladih planincev. Če k temu dodamo še preko 15 zimskih planinskih taborov, hitro predemo do številke, ki tudi v veliki civilno-družbeni organizaciji, kot je Planinska zveza Slovenije, nekaj pomeni.

Planinski tabori, letni ali zimski, so tisti del aktivnosti mladih, ki pritegnejo zaradi svoje raznovrstnosti. Skoraj je ni stvari iz planinstva, ki je ne bi mogli izvajati na planinskih taborih. In ravno zato se planinski tabori zelo razlikujejo tako po organizaciji kot tudi po vsebini.

Glavni namen priročnika je, da poskuša na različne načine predstaviti kar največ možnosti organizacije in izvedbe planinskih taborov. Vsak bralec bo sam presodil, kaj od zapisanega je možno uporabiti v posameznem mladinskem odseku oz. planinskem društvu. V nobenem primeru pa ni namen priročnika postavljati določene standarde na področju organiziranja in izvajanja planinskih taborov, saj je največji čar ravno v bogastvu različnosti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6156-41-1
Leto izdaje 2002
Število strani 144
Dimenzije /
Izdal Planinska založba Slovenije
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Planinski tabori – priročnik
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Planinski tabori – priročnik

Cena 15,00 €