V vrečki ni artiklov.
Planinski tabori – priročnik

Planinski tabori so pomemben del programa planinskih skupin oz. mladinskih odsekov v planinskih društvih. Po podatkih, s katerimi razpolaga Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije, preko 60 mladinskih odsekov vsako poletje organizira planinske tabore mladih planincev. Če k temu dodamo še preko 15 zimskih planinskih taborov, hitro predemo do številke, ki tudi v veliki civilno-družbeni organizaciji, kot je Planinska zveza Slovenije, nekaj pomeni.

Planinski tabori, letni ali zimski, so tisti del aktivnosti mladih, ki pritegnejo zaradi svoje raznovrstnosti. Skoraj je ni stvari iz planinstva, ki je ne bi mogli izvajati na planinskih taborih. In ravno zato se planinski tabori zelo razlikujejo tako po organizaciji kot tudi po vsebini.

Glavni namen priročnika je, da poskuša na različne načine predstaviti kar največ možnosti organizacije in izvedbe planinskih taborov. Vsak bralec bo sam presodil, kaj od zapisanega je možno uporabiti v posameznem mladinskem odseku oz. planinskem društvu. V nobenem primeru pa ni namen priročnika postavljati določene standarde na področju organiziranja in izvajanja planinskih taborov, saj je največji čar ravno v bogastvu različnosti.

961-6156-41-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/l/planinski_tabori_-_naslovka_800x600_.jpg 961-6156-41-1
15 EUR 2021-10-24 Zaloga: Na zalogi

Planinski tabori – priročnik

Planinski tabori – priročnik Več avtorjev

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 75 zlatnikov = 0,75 €.
Planinski tabori so pomemben del programa planinskih skupin oz. mladinskih odsekov v planinskih društvih. Po podatkih, s katerimi razpolaga Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije, preko 60 mladinskih odsekov vsako poletje organizira planinske tabore mladih planincev. Če k temu dodamo še preko 15 zimskih planinskih taborov, hitro predemo do številke, ki tudi v veliki civilno-družbeni organizaciji, kot je Planinska zveza Slovenije, nekaj pomeni.Planinski tabori, letni ali zimski, so tisti del aktivnosti mladih, ki pritegnejo zaradi svoje raznovrstnosti. Skoraj je ni ...
Cena: 15,00 €

Podrobnosti artikla Planinski tabori – priročnik

ISBN 961-6156-41-1
Leto izdaje 2002
Število strani 144
Dimenzije /
Vezava Ne
Izdal Planinska založba Slovenije
Avtor Več avtorjev

O avtorju Planinski tabori – priročnik

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).