Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Planinski zabavnik

Na zalogi
SKU
978-961-6870-22-1
Dodaj v primerjavo
Cena 27,00 €
Dodaj na seznam želja

Planinski zabavnik – Delovni zvezek o gorah z nalogami za zabavo, ustvarjanje, učenje in vzgojo. Planinska založba PZS je za letošnjo poletno sezono pripravila težko pričakovano novost za uporabnike, na katere se je v poplavi zemljevidov in vodnikov prepogosto pozabljalo. Planinski zabavnik je točno to, kar pove njegovo ime – je zabaven in govori o planinstvu. Namenjen je otrokom od 4. do 9. leta, ki jih z igro, ustvarjalnostjo in miselnimi izzivi prijazno uvaja v planinski svet. 

44 nalog različnih tipov in treh težavnostnih stopenj (od zgolj slikovnih do takih, ki že zahtevajo več branja in pisanja) je opremljenih z duhovitimi ilustracijami in nazornimi fotografijami, spremljajo pa jih vzgojni komentarji (skozi izjave učene sovice), dodatne zanimivosti, rešitve in opombe za odrasle. Zabavnik namreč zares zaživi šele ob sodelovanju odraslega, bolj izurjenega planinca, ki ob pogovoru z otroki naletijo na zanimive izzive tudi zase.

Planinski zabavnik lahko otroci uporabljajo skupaj s Cici dnevnikom in Dnevnikom Mladi planinec, mlada planinka, rešujejo pa ga lahko tudi brez tega – doma, v vrtcu, v šoli, v avtomobilu, v planinski koči, na taboru ali celo na izletu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6870-22-1
Leto izdaje 2015
Dimenzije 21,0 x 29,5
Vezava Mehka
Izdal Planinska založba Slovenije
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Planinski zabavnik
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Planinski zabavnik

Cena 27,00 €