V vrečki ni artiklov.

Ples starih mater

Ples starih mater Clarissa Pinkola Estes

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 115 zlatnikov = 1,15 €.
Nemogoče je razložiti nekatere od zamisli mnogih starih mater, treba je preprosto sprejeti, da vedo. Kot je rada navajala ena mojih starih mater. Tistim, ki imajo to skrivnostno vednost, se ni treba dokazovati. Tistih, ki je nimajo, ne prepriča noben dokaz. Ne glede na to, kje ali kako živimo, ne glede na okoliščine. Nismo brez najmočnejše zaveznice, kajti čeprav našo zunanjo strukturo lahko užalijo, napadejo, prestrašijo ali celo zdrobijo, nihče ne more pogasiti zlate iskre in nihče ne more ubiti njene podzemne varuhinje.
 
Cena: 23,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6359-39-9
Leto izdaje 2009
Število strani 134
Dimenzije 13,5 x 20,5
Avtor Clarissa Pinkola Estes
Vezava Ne
Izdal Eno

O avtorju

 

Dr. Clarissa Pinkola Estés je večkrat nagrajena pesnica, diplomirana jungovska analitičarka in cantadora (varuhinja starih zgodb) v latinskem izročilu. Petindvajset let je bila zasebna psihoterapevtka, poleg tega je vodila Center C. G. Junga v Koloradu. Njena knjiga Ženske, ki tečejo z volkovi, kompendij dvajsetih pravljic, pospremljenih z razlago in s psihološkimi napotki za notranje življenje, je bila pozdravljena kot klasično in ključno delo o instinktivni naravi žensk. Dr. Estés vodi rastočo Fundacijo Guadalupe, humanitarno organizacijo, med katere poslanstvi je oddajanje hrabrilnih zgodb – po kratkovalovnem radiu – v različne nesrečne kraje po vsem svetu. Je avtorica devetih zbirk zvočnih posnetkov, ki vsebujejo zgodbe ter psihoanalitične razlage. Njena naslednja knjiga je namenjena arhetipu modre starke v pravljicah in njenim zanimivim posebnim darovom, ki jih ima ponuditi ženskam vseh starosti. 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi