Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Plezalna tehnika

Na zalogi
SKU
9789612615185
Dodaj v primerjavo
Cena 19,99 €

Nova izdaja Belačeve Plezalne tehnike naj bo poklon in v spomin dekletom in fantom, ženam in možem, ki so v težkih časih orali ledino povojnega alpinizma, generaciji ki, sedaj, dan za dnem dokončno odhaja in postaja del zgodovine slovenskega alpinizma.

Dodaj na seznam želja

Alpinizem

Novemu rodu, ki je slavo slovenskega alpinizma ponesel v svet, mladenkam in mladeničem, ki se šele podajajo na pot, z željo, da ne pozabijo korenin, Belačevo Plezalno tehniko s hvaležnostjo podarjamo alpinisti veterani.

Dragocena je spremna beseda Franceta Zupana, Belačevega sodobnika, prijatelja in soplezalca, ki neposredno in verodostojno predstavi ljudi, razmere in duh časa, v katerem je nastajala Belačeva knjiga.

Poleg tega smo v novo izdajo vključili tudi članek Reševanje padlega soplezalca v steni, ki sta ga za Planinski vestnik spisala France Avčin in Igor Levstek. Ta inovativen, a pozabljen, prispevek slovenske šole plezalne tehnike je naravno nadaljevanje poglavja »Padci« v Belačevi tehniki.

Upamo, da bralec tega dodatka ne bo dojel kot tujek ali neprimeren poseg v originalno vsebino knjige, saj je ta reševalni manever v resnici posredno tudi Belačev, kot so Belačeve tudi vse nazorne ilustracije v njem. Še več, to reševalno tehniko je Belač učil in širil na mnogih tečajih, ki jih je vodil.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612615185
Leto izdaje 2019
Število strani 133
Dimenzije 16,5 x 24,0
Vezava Trda
Izdal Didakta
Avtor Marjan Keršič - Belač
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Plezalna tehnika
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Plezalna tehnika

Cena 19,99 €