Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Podjetnik in njegov poklic

Na zalogi
SKU
978-961-04-0524-5
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Knjiga Marka Kremžarja, ki jo imate v rokah, je namenjena slovenskim podjetnikom, da bi bili poslovno uspešnejši in hkrati boljši ljudje.

Dodaj na seznam želja

Podjetnik

V knjigi je opisan podjetnikov odnos do moralnih vrednot in naravne lastnosti in kreposti, ki so mu lahko, kot vsakemu človeku, v oporo tudi pri opravljanju poklica. Na več mestih in z raznih vidikov se srečujemo z vprašanji, ki se tičejo resničnosti in resnice ter pravičnosti in pravice, prav tako pa tudi njihovih pogubnih nasprotij. 

Da bo podjetnik, sredi spreminjajoče se, dinamične sedanjosti in negotove prihodnosti, lažje samozavestno in iznajdljivo iskal zanje potrebne rešitve, naj bi mu pomagala tudi razmišljanja, ki so opisana v knjigi.

Stopnjevanje poslovne uspešnosti ni edini kriterij, po katerem prepoznavamo lik podjetnika. Odlikuje ga razvijanje lastnih talentov in uresničevanje kreposti v vsakdanjih odločitvah. Lik podjetnika je lik modrega moža ali žene, ki v svojem delu prepoznava predvsem osebno in družbeno poklicanost. S takšnim razmišljanjem si vsak državljan, ne le poslovnež ali politik, olajša pristop do konkretnih vprašanj gospodarske etike, pred katera nas postavlja čas. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-04-0524-5
Leto izdaje 2018
Število strani 216
Dimenzije 12,0 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Družina
Avtor Marko Kremžar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Podjetnik in njegov poklic
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Podjetnik in njegov poklic

Cena 19,90 €