V vrečki ni artiklov.
Pogovarjanje z neznanci

Odnosi

Nova knjiga avtorja uspešnic Prebojniki in David in Goljat!

Zakaj gredo naši odnosi z neznanci tako pogosto v tako napačno smer?

Kako je lahko Fidel Castro tako dolgo prinašal naokoli ameriško agencijo CIA?

Zakaj je bil britanski premier Neville Chamberlain prepričan, da lahko zaupa Adolfu Hitlerju?

Zakaj so spolna nadlegovanja v takem porastu?

Ali nas televizijske serije narobe učijo o načinu komuniciranja z drugimi, predvsem tistimi, ki jih ne poznamo?

Knjiga Pogovarjanje z neznanci je še ena izjemna Gladwellova intelektualna pustolovščina, ki je obenem izzivalen, ponekod pa tudi kontroverzen sprehod skozi zgodovino, psihologijo in škandale, o katerih ste brali v zgodovinskih knjigah ali pa jih videli v vsakodnevnih novicah. Malcolm Gladwell razišče prevare Bernija Madoffa, samomor Sylvie Plath, pedofilske škandale in nepojasnjene smrti, ter nam ponudi novo razumevanje zgodb, za katere mislimo, da jih popolnoma poznamo.
Gladwell v svoji knjigi dokazuje, da je nekaj zelo narobe pri tem, kakšne strategije uporabljamo pri tem, da bi razumeli ljudi, s katerimi imamo stik. Ravno zato, ker se ne znamo pogovarjati z neznanci, to pogosto prinese konflikt in nesporazume v naše vsakdanje odnose ter ima velik vpliv na to, kako živimo v današnjem svetu.

V svoji najnovejši knjigi, ki se že vse od izida zadržuje na lestvicah najbolj prodajanih knjig, nam Gladwell ponudi napet knjižni vodnik po težavnih časih.

9789617050646 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/o/pogovarjanje-z-neznanci.jpg 9789617050646
24.9 EUR 2021-10-03 Zaloga: Na zalogi

Pogovarjanje z neznanci

Pogovarjanje z neznanci Malcolm Gladwell

Kaj moramo vedeti o ljudeh, ki jih ne poznamo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Knjiga Pogovarjanje z neznanci je še ena izjemna Gladwellova intelektualna pustolovščina, ki je obenem izzivalen, ponekod pa tudi kontroverzen sprehod skozi zgodovino, psihologijo in škandale, o katerih ste brali v zgodovinskih knjigah ali pa jih videli v vsakodnevnih novicah. Malcolm Gladwell razišče prevare Bernija Madoffa, samomor Sylvie Plath, pedofilske škandale in nepojasnjene smrti, ter nam ponudi novo razumevanje zgodb, za katere mislimo, da jih popolnoma poznamo.
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla Pogovarjanje z neznanci

ISBN 9789617050646
Leto izdaje 2020
Število strani 387
Dimenzije 21,0 x 15,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba UMco
Avtor Malcolm Gladwell

O avtorju Pogovarjanje z neznanci

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).