V vrečki ni artiklov.

Pogovori z angeli, orakeljske karte (44 kart)

Pogovori z angeli, orakeljske karte (44 kart) Doreen Virtue

S temi kartami boste lažje kot kdaj koli prej dobili angelski vpogled zase ali za druge. Na vsaki karti je čudovita slika angela in angelsko sporočilo. Doreen je karte zasnovala na dejanskem angelskem vpogledu tako, da je pri izbiri kart upoštevala najbolj pogosta vprašanja in odgovore angelov. Pripravila je angelske karte, ki bodo zadovoljile tako začetnike kot tudi izkušene bralce kart!
 
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-6058-35-5
Leto izdaje 2004
Število strani Ne
Dimenzije 9,5 x 13,5
Avtor Doreen Virtue
Vezava Karte
Izdal Založba Iskanja
Kategorija Tarot, preroške in ostale karte

O avtorju

   

Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov.

Doreen predava po vsem svetu o temah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah. 

V slovenščini je izšlo že več kot 20 njenih knjig ter kart.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(20)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Angelček

Objavljeno 25.08.2017

Izredno lepe karte vam bodo podale odgovor na

Izredno lepe karte vam bodo podale odgovor na vsako vprašanje

ZLATA

Objavljeno 12.09.2014

Karte imam že dolgo,velikokrat pri njih iščem

Karte imam že dolgo,velikokrat pri njih iščem odgovore na trenutna vprašanja. Do sedaj je njihov odgovor še vedno bil točen. Čudovite karte.. Priporočam

URŠKA

Objavljeno 12.09.2014

Ravno danes sem jih dobila in že delujejo!!!

Ravno danes sem jih dobila in že delujejo!!!
Resnično so angelske!!!

STEFKA

Objavljeno 12.09.2014

Karte uporabljam skoraj pet let. Meni so v veliko

Karte uporabljam skoraj pet let. Meni so v veliko pomoč in se na njih obrnem v trenutkih, ko sprejemam težke odločitve v življenju, kot tudi v trenutkih veselja :) Pomembno je le to, da se zavedamo, da so nam angeli vedno na razpolago, nas imajo radi in so nam zmeraj pripravljeni pomagati. Vprašanja morajo biti čim bolj natančna, ob pogledu na karte pa prisluhnite svojemu srcu - intuiciji... in boste takoj vedeli odgovor. Karte so naravnost čudovite in ne bo vam žal, če jih kupite;)

SABINA

Objavljeno 12.09.2014

Prav te karte imam že nekaj časa. VEDNO mi dajo

Prav te karte imam že nekaj časa. VEDNO mi dajo pravi odgovor na moja vprašanja. Ne vem, kako bi bilo v mojem zadnjem, res težavnem obdobju. Karte so mi dajale upanje in mi kazale, kako se bo vse skupaj odvijalo. In res vsi Angelski odgovori so bili točni. Priznam, da sem bila večkrat skeptična, ker je bil odgovor angelov neverjetno optimističen, ampak bil je resničen. Ko se ti zgodi to, kar ti Angeli povedo, verjameš, zaupaš in se k njim zatekaš. Karte delujejo in povedo vse.

ROMANA

Objavljeno 12.09.2014

Res, neverjetne karte... Kot "angels" sem

Res, neverjetne karte... Kot "angels" sem večkrat na dan obračala karte zaradi nesrečne veze v katerem sem bila.. Karte so mi pokazale, da naj ne obstanem na mestu, da naj zahtevam več...Ter, da prihaja v moje življenje nova ljubezen... Res sem čisto slučajno spoznala sedanjega fanta.... Zares neverjetne karte...
p.s... tudi sedaj obračam iste karte..pravijo, da naj bom potrpežljiva.. haha

ROK

Objavljeno 12.09.2014

Zelo dobre karte poleg tega pa tudi resnično

Zelo dobre karte poleg tega pa tudi resnično pomagajo v življenju, pa tudi podatki, ki ti jih povejo so praktično resnični. Od začetka sploh nisem mogel verjet. Priporočam vsem te karte.

POLONA

Objavljeno 12.09.2014

Meni ne dajo pravih odgovorov. Druge karte mi več

Meni ne dajo pravih odgovorov. Druge karte mi več povedo.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Vsakdo bi moral imeti te karte, saj so neposredna

Vsakdo bi moral imeti te karte, saj so neposredna vez z Angeli! Vodijo pri vskodnevnih situacijah in usmerjajo pri pomembnih odločitvah. Predvsem pa spodbujajo pri delu na samem sebi in pomagajo pri lastnem razvoju. So enkratna povezava s temi čudovitimi bitji, ki nam neprestano pomagajo. Hvala Angelom in Doreen za to darilo!

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Tako pozitivnih kar še nisem srečala. Vedno me s

Tako pozitivnih kar še nisem srečala. Vedno me s svojimi odgovori prijetno presenetijo. Priporočam :)

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Imam jih že lep mesec. Nosim jih zmeraj s seboj.

Imam jih že lep mesec. Nosim jih zmeraj s seboj. Najbolj točen odgovor na zastavljeno vprašanje dobim, ko imam postavljeno točno vprašanje, ki me res muči, ko več ne vem kaj naj naredim. Nikoli še nisem podvomila v njih.
In z njimi z veseljem pomagam z nasveti tudi drugim :). Nakupa ne boste obžalovali! Zame je bil to najboljši nakup --> naj bo tudi vaš.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Čudoviti vodniki v osebni rasti, le široko odprite

Čudoviti vodniki v osebni rasti, le široko odprite srce za ljubezen, iz njega pa izstisnite vse zamere, obtoževanja in negativne misli. Če se odločite za karte ste že na pol poti , da ozdravite - fizično in duhovno.Uspeh je zagotovljen. Verjemite in videli boste, le prepustiti se morate vodstu angelov.

NATALIE NEELY

Objavljeno 12.09.2014

Naj vam bodo te karte kot spodbujevalnik na vaši

Naj vam bodo te karte kot spodbujevalnik na vaši poti.

MOJCA

Objavljeno 12.09.2014

Čudovite karte zase in kot darilo drugim. Meni in

Čudovite karte zase in kot darilo drugim. Meni in moji mamici polepšajo vsak dan.

MARTINA

Objavljeno 12.09.2014

Pripomoček, ko smo v dvomih.

Pripomoček, ko smo v dvomih.

KSENIJA

Objavljeno 12.09.2014

Imam jih že nekaj let in jih uporabljam vsak

Imam jih že nekaj let in jih uporabljam vsak dan,zame so nepogrešljive.Jih toplo priporočam.

JULIJA

Objavljeno 12.09.2014

Karte imam že nekaj let, in so res fantastične.

Karte imam že nekaj let, in so res fantastične. Slike angelov so božanske pa tudi resnične. Skratka, priporočam.

IGOR

Objavljeno 12.09.2014

se vam dogaja da ob različnih dvevih vprašate isto

se vam dogaja da ob različnih dvevih vprašate isto vprašanje in vedno ob treh kartad dobite vedni vsaj dve enaki ne glede kolikokrat zastavite vprašanje. ali pa da zastavite vprašanje glede ljubljene osebe ki je v astrali in dobite zelo lep odgovor in vedno isti. sem vaša ljubljena oseba... kdor ima lepe in čiste misli mu karte zagotovo ne lažejo.toplo priporočam.

IGOR

Objavljeno 12.09.2014

karte uporabljam že kar nekaj časa in moram

karte uporabljam že kar nekaj časa in moram priznati ,da na zastavljeno vprašanje dobiš kar točen odgovor,seveda če malo bolje pomisliš,kaj ti angel pove s samim sporočilom.Mislim da si s potegom karte že kar pripravljen na dogodek ki sledi. Karte so super zadeva.

BOŽO ML.

Objavljeno 12.09.2014

Nakup priporočam vsem ki jih zanima kaj mu

Nakup priporočam vsem ki jih zanima kaj mu resnično sporočajo angeli. Meni so v veliko pomoč. Preko kart izboljšujem intuicijo.

ALENKA

Objavljeno 12.09.2014

Karte imam nekaj mesecev. Na njih se rada obračam

Karte imam nekaj mesecev. Na njih se rada obračam z vprašanji zase, kot tudi prijateje. Tako so postale tudi prijetna popestritev družabnih večerov. Odgovori pa vedno znova presenečajo... Super so in jih toplo priporočam - tudi kot darilo.

Oglejte si tudi