❤ V vrečko dodajte še vsaj eno knjigo založbe Cangura.com in poštnino plačamo mi ❤ 

V vrečki ni artiklov.

.Pogovori z Bogom (3. Knjiga)

.Pogovori z Bogom (3. Knjiga) Neale Donald Walsch

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 140 zlatnikov = 1,40 €.
Kako bi bilo, če bi lahko Bogu zastavili vsa tista bivanjska vprašanja, ki nas najbolj vznemirjajo, in bi nam nanje jasno in razumljivo odgovoril? To se je zgodilo Donaldu Walschu. Pogovori z Bogom je Walscheva pripoved o njegovih zaupih pogovorih z Bogom, ki so se začeli leta 1992, ko je pisec preboleval obdobje hude potrtosti. Tedaj je sestavil pismo Bogu, v katerem je dal duška svoji negotovosti in razočaranju - in na njegovo največje presenečenje mu je Bog odgovoril.
 
Cena: 20,03 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-229-061-X
Leto izdaje 2000
Število strani 328
Dimenzije 15,0 x 21,0
Avtor Neale Donald Walsch
Vezava Ne
Izdal Gnostica
Kategorija Angeli in duhovni vodniki

O avtorju

 

Neale Donald Walsch je priznani ameriški pisec in mislec, avtor svetovne uspešnice, serije devetih knjig "Pogovori z bogom", katere prvi del je kar 139 tednov preživel na lestvici najbolje prodajanih knjig New York Timesa. 

Rojen je bil septembra leta 1943 v krščanski družini v Milwaukeeju v Wisconsinu (ZDA). Že zgodaj se je odločil za iskanje prave duhovne resnice. Preučeval je Biblijo, Rig Vedo (staroindijsko sveto zbirko hvalnic) in med drugim tudi Upanishads (filozofsko besedilo besedil hinduizma). Pravi, da njegove knjige ni »narekoval« ampak prej navdihoval bog in da lahko pomagajo ljudem vzpostaviti razmerje do boga iz moderne perspektive.

Verjame v panteističnega boga, ki ni fizično ločen od človeka, sveta, materije. Njegova vizija je razmah in združitev vseh teologij današnje dobe, da bi bile bolj dostopne potrebam današnje dobe. Oblikoval je svoj Človekoljubni tim, kot duhovno gibanje katerega namen je širiti panteistično verovanje, zlasti to, da smo vsi z bogom in življenjem neločljivo povezani v celoto.

Spletna stran avtorjawww.nealedonaldwalsch.com 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 300 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

NATALIE NEELY

Objavljeno 12.09.2014

Prebrala sem vse tri dele in marsikaj sem pričela

Prebrala sem vse tri dele in marsikaj sem pričela razumeti drugače.

Oglejte si tudi