V vrečki ni artiklov.
Polarix za moške

Polarix

Antena, bakreni prekinjeni krogi, iz okolja zajema energijo, ki nas obkroža, jo »zgosti« na kraju, kamor ga položimo, števila pa to energijo »informirajo«, da vibrira na želen način, ki dobro dene vsemu tkivu moških spolnih organov; omili pogosto uriniranje pri moških, pričakujemo lahko predvsem manj nočnih obiskov stranišča, manjšo inkontinenco, pa tudi manj težav s prostato, hemoroidi in še kaj.

Polarix za moške nosimo v levem hlačnem žepu. Proti telesu morajo biti obrnjena števila, bakreni krogi pa proč od telesa. Polarix za moške imamo lahko podnevi neprestano v žepu. Ponoči ga lahko namestimo na spolno ali korensko čakro. Z mikroporom, obližem, ga prilepimo na kožo, kjer je čakra. Nalepimo ga lahko tudi na pižamo. Lepimo ga v zaščitnem ovoju.

Polarix za moške učinkuje zlagoma, najprej boste morda rahlo občutili njegovo prisotnost, nekatere težave se bodo hitro zmanjšale in morda sčasoma izzvenele. Uporabimo ga lahko tudi pri težavi s povečano prostato.

Seveda pa ne opustimo zdravniškega nadzora in morda zmanjšamo jemanje zdravil in prehranskih dodatkov, ko že ugotovimo njegov učinek.

Polarix za moške je originalni povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega, informacijska števila pa je pripravil slovenski izumitelj Vili Poznik, lastnik 91-ih izumov.

4786464 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/o/polarix_4.jpg
35 EUR 2021-09-26 Zaloga: Na zalogi
-20%

Polarix za moške

Polarix za moške

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 175 zlatnikov = 1,75 €.
Polarix za moške, logaritemska polarizacijska antena z dodatnimi »zdravilnimi« števili, je namenjen vzpodbujanju telesa, da se zdravi sámo.

Vroča cena: 35,00 €

Prihranek: 8,80 € (20%)

Redna cena: 43,80 €

Podrobnosti artikla Polarix za moške

Izdal Ara

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).