Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Polarix za moške

Na zalogi
SKU
4786464
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 35,00 €
Prihranek 8,80 € (-20.09%)
Redna cena 43,80 €

Polarix za moške, logaritemska polarizacijska antena z dodatnimi »zdravilnimi« števili, je namenjen vzpodbujanju telesa, da se zdravi sámo.

Dodaj na seznam želja

Polarix

Antena, bakreni prekinjeni krogi, iz okolja zajema energijo, ki nas obkroža, jo »zgosti« na kraju, kamor ga položimo, števila pa to energijo »informirajo«, da vibrira na želen način, ki dobro dene vsemu tkivu moških spolnih organov; omili pogosto uriniranje pri moških, pričakujemo lahko predvsem manj nočnih obiskov stranišča, manjšo inkontinenco, pa tudi manj težav s prostato, hemoroidi in še kaj.

Polarix za moške nosimo v levem hlačnem žepu. Proti telesu morajo biti obrnjena števila, bakreni krogi pa proč od telesa. Polarix za moške imamo lahko podnevi neprestano v žepu. Ponoči ga lahko namestimo na spolno ali korensko čakro. Z mikroporom, obližem, ga prilepimo na kožo, kjer je čakra. Nalepimo ga lahko tudi na pižamo. Lepimo ga v zaščitnem ovoju.

Polarix za moške učinkuje zlagoma, najprej boste morda rahlo občutili njegovo prisotnost, nekatere težave se bodo hitro zmanjšale in morda sčasoma izzvenele. Uporabimo ga lahko tudi pri težavi s povečano prostato.

Seveda pa ne opustimo zdravniškega nadzora in morda zmanjšamo jemanje zdravil in prehranskih dodatkov, ko že ugotovimo njegov učinek.

Polarix za moške je originalni povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega, informacijska števila pa je pripravil slovenski izumitelj Vili Poznik, lastnik 91-ih izumov.

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Ara
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Polarix za moške
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Polarix za moške

Vroča cena 35,00 €
Prihranek 8,80 € (-20.09%)
Redna cena 43,80 €