Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

POLET VEČNOSTI

Na zalogi
SKU
POLET VEČNOSTI
Dodaj v primerjavo
Cena 19,00 €

Tea Golob: POLET VEČNOSTI

Knjiga je vabilo bralcem, da ob zvenu prebranih besed stkejo svoja lastna krila in poletijo skupaj z njo. Če boste prisluhnili z notranjimi ušesi, pogledali z notranjimi očmi in potipali z notranjim čutom srčnega zaznavanja, bodo tudi vas na tej poti spremljala čarobna bitja in skupaj z vami premagovala notranje ovire in prepreke. 

 

Zapisi v knjigi Polet večnosti so čarobne statve, besede v njej pa subtilna preja, s katero avtorica Tea Golob tke svoja krila. Z njimi leti v očem nevidne prostore zavesti Zemlje, kjer se iskrijo zamisli in ideje našega sveta. Prisotnost v teh prostorih je pot osebne preobrazbe  - in je hkrati klic vsem živim bitjem, da se ji pridružijo pri zaznavanju stvarstva, kjer kot zavesten del celote skupaj krojimo nove prostore ljubezni, radosti in harmonije. Na tej poti jo ljubeče spremljajo vilinska bitja in škratovska kraljevstva, krajinske deve ter podobe iz sanj, ki v obliki arhetipskih simbolov trkajo na vrata kolektivnega nezavednega vseh nas.

Na poti lastnih izkustev, doživetij in uvidov ste vabljeni v skupne prostore nove ravni zavesti in bivanja. Vrata do njih se nam na široko odprejo prav vsakič, ko začutimo in gojimo v sebi ljubezen, mir in radost.

Knjigo bogatijo čudovite fotografije Bojana Breclja, ki s svojimi čarobnimi podobami spremljajo bralca ob branju zgodb in vabijo k občutenemu in ljubečemu povezovanju z novimi prostori zavesti Zemlje.

Tea Golob je magistrirala iz kulturne antropologije in doktorirala iz sociologije. V svojem delu se ukvarja z iskanjem novih poti k doseganju bolj odgovornega in harmoničnega delovanja človeških bitij ob zavedanju svoje prepletenosti z Zemljo in vesoljne Zavesti. Že od malih nog je tesno povezana z rastlinami in elementarnim svetom.  Izkušnje v Šoli ustvarjalnega sobivanja z Zemljo in njenimi bitji, meditacija in intuitivni način povezovanja z naravo so ji odprli vrata tudi do sporočil iz angelskega sveta in jo povezali z njenimi zvezdnimi koreninami.

Knjigo bogatijo čudovite fotografije Bojana Breclja, ki s svojimi čarobnimi podobami spremljajo bralca ob branju zgodb in vabijo k občutenemu in ljubečemu povezovanju z novimi prostori zavesti Zemlje.

Dodaj na seznam želja
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060782
Leto izdaje 2022
Število strani 108
Dimenzije 177 x 14 x 177 mm
Vezava Trda
Izdal Chiara
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:POLET VEČNOSTI
Vaša ocena
Back to Top

POLET VEČNOSTI

Cena 19,00 €