V vrečki ni artiklov.
Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe

V svoji knjigi - Ponovna povezava - Zdravi druge, zdravi sebe (The Reconnection - Heal Others, Heal Yourself) nas Dr. Eric Pearl na humoren način vodi od trenutka, ko je odkril svojo sposobnost da zdravi, do njegovega zasluženega slovesa človeka, ki je postal instrument, preko katerega je proces predstavljen svetu.

Zakaj se ugledni zdravniki in znanstveniki s področja medicine zanimajo za edinstvena poročila o zdravljenjih, ki prihajajo iz pričevanj klientov dr. Erica Pearla? Kaj pomeni, ko ti pacienti poročajo o nenadnem izginotju obolenj kot so rak, AIDS, cerebralna paraliza, sindrom izgorelosti? In kaj pomeni, ko ljudje, ki so bili v stiku z Ericom pravijo, da imajo sedaj dostop do novih energij ki zdravijo, ne le da so jih prejeli sami, temveč lahko pomagajo tudi drugim? Kakšen fenomen je to?

Dr. Eric Pearl je kot zdravnik 12 let vodil zelo uspešno kiropraktično ambulanto, drugo največjo v Los Angelesu. Nekega dne so njegovi klienti začeli poročati, da na sebi občutijo njegove roke tudi takrat, ko se jih ni dotikal, ter da v prostoru čutijo prisotnost ljudi, čeprav jih ni bilo. Prvih nekaj mesecev po tem dnevu je na svojih dlaneh med zdravljenjem opažal drobne, pikčaste krvavitve. Kmalu za tem so klienti pričeli sporočati, da so čudežno ozdraveli od raka, bolezni povezanih z AIDS - om, sindromom kronične utrujenosti, prirojenih anomalij, cerebralne paralize in drugih težkih obolenj. Vse to se je dogajalo medtem ko je dr. Pearl preprosto držal roke blizu njih. Ozdravljenja se nadaljujejo še danes.

Do sedaj so dokumentirana v šestih knjigah, vključno s svetovno uspešnico Ponovna povezava. Od takrat naprej je dr. Pearl pogost gost mnogih radijskih in televizijskih oddaj v ZDA in po svetu. Govoril je v palači Združenih Narodov, imel predavanje v prepolni dvorani Madison Square Garden v New Yorku in gostoval v številnih medicinskih inštitutih. Njegova metoda deluje, da se boste morali ponovno vprašati o vsem, kar ste do sedaj prebrali o konvencionalnem zdravljenju. Nove zdravilne frekvence, ki jih opisuje dr. Eric Pearl, povsem nadgrajujejo tehnike in nas pripeljejo do nivojev iznad vsega, kar je bilo do sedaj dostopno komerkoli, kjerkoli.

Ponovno povezani je bila do sedaj prevedena že v 36 svetovnih jezikov.

978-961-226-982-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/o/ponovno_povezani.jpg 978-961-226-982-1
23 EUR 2021-12-03 Zaloga: Na zalogi

Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe

Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe Eric Pearl

V svoji knjigi - Ponovna povezava - Zdravi druge, zdravi sebe nas Dr. Eric Pearl na humoren način vodi od trenutka, ko je odkril svojo sposobnost da zdravi, do njegovega zasluženega slovesa človeka, ki je postal instrument, preko katerega je proces predstavljen svetu. Ponovno povezani je bila do sedaj prevedena že v 36 svetovnih jezikov.
Cena: 23,00 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe

ISBN 978-961-226-982-1
Leto izdaje 2010
Število strani 285
Dimenzije 16,0 x 23,0
Vezava Ne
Izdal Karantanija
Avtor Eric Pearl

O avtorju Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe

Eric Pearl

Eric Pearl

Eric Pearl, nekoč izjemno uspešen kiropraktik, je svoje znanje in energijo raje posvetil alternativni kot pa klasični medicini. Njegov način pomoči naj bi zdravil tudi takšne bolezni, kot so rak, aids, cerebralna paraliza, kronična obolenja in mnoge druge »neozdravljive« bolezni. Gostoval je v številnih televizijskih programih v Ameriki in svetu. Bil je povabljen v skupščino Združenih Narodov, kjer je imel govor, nastopal je v prepolni dvorani Medison Square Garden v New Yorku, o njegovih seminarjih se piše po raznih publikacijah, vključno z New York Timesom. 

Več o Eric Pearl

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe

Oglejte si tudi