Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-226-982-1
Dodaj v primerjavo
Cena 33,00 €

V svoji knjigi - Ponovna povezava - Zdravi druge, zdravi sebe nas Dr. Eric Pearl na humoren način vodi od trenutka, ko je odkril svojo sposobnost da zdravi, do njegovega zasluženega slovesa človeka, ki je postal instrument, preko katerega je proces predstavljen svetu. Ponovno povezani je bila do sedaj prevedena že v 36 svetovnih jezikov.

Dodaj na seznam želja

V svoji knjigi - Ponovna povezava - Zdravi druge, zdravi sebe (The Reconnection - Heal Others, Heal Yourself) nas Dr. Eric Pearl na humoren način vodi od trenutka, ko je odkril svojo sposobnost da zdravi, do njegovega zasluženega slovesa človeka, ki je postal instrument, preko katerega je proces predstavljen svetu.

Zakaj se ugledni zdravniki in znanstveniki s področja medicine zanimajo za edinstvena poročila o zdravljenjih, ki prihajajo iz pričevanj klientov dr. Erica Pearla? Kaj pomeni, ko ti pacienti poročajo o nenadnem izginotju obolenj kot so rak, AIDS, cerebralna paraliza, sindrom izgorelosti? In kaj pomeni, ko ljudje, ki so bili v stiku z Ericom pravijo, da imajo sedaj dostop do novih energij ki zdravijo, ne le da so jih prejeli sami, temveč lahko pomagajo tudi drugim? Kakšen fenomen je to?

Dr. Eric Pearl je kot zdravnik 12 let vodil zelo uspešno kiropraktično ambulanto, drugo največjo v Los Angelesu. Nekega dne so njegovi klienti začeli poročati, da na sebi občutijo njegove roke tudi takrat, ko se jih ni dotikal, ter da v prostoru čutijo prisotnost ljudi, čeprav jih ni bilo. Prvih nekaj mesecev po tem dnevu je na svojih dlaneh med zdravljenjem opažal drobne, pikčaste krvavitve. Kmalu za tem so klienti pričeli sporočati, da so čudežno ozdraveli od raka, bolezni povezanih z AIDS - om, sindromom kronične utrujenosti, prirojenih anomalij, cerebralne paralize in drugih težkih obolenj. Vse to se je dogajalo medtem ko je dr. Pearl preprosto držal roke blizu njih. Ozdravljenja se nadaljujejo še danes.

Do sedaj so dokumentirana v šestih knjigah, vključno s svetovno uspešnico Ponovna povezava. Od takrat naprej je dr. Pearl pogost gost mnogih radijskih in televizijskih oddaj v ZDA in po svetu. Govoril je v palači Združenih Narodov, imel predavanje v prepolni dvorani Madison Square Garden v New Yorku in gostoval v številnih medicinskih inštitutih. Njegova metoda deluje, da se boste morali ponovno vprašati o vsem, kar ste do sedaj prebrali o konvencionalnem zdravljenju. Nove zdravilne frekvence, ki jih opisuje dr. Eric Pearl, povsem nadgrajujejo tehnike in nas pripeljejo do nivojev iznad vsega, kar je bilo do sedaj dostopno komerkoli, kjerkoli.

Ponovno povezani je bila do sedaj prevedena že v 36 svetovnih jezikov.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-226-982-1
Leto izdaje 2010
Število strani 285
Dimenzije 16,0 x 23,0
Vezava Trda
Izdal Karantanija
Avtor Eric Pearl
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe

Cena 33,00 €