Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Popoln vodnik po barvni h

Na zalogi
SKU
9789612514419
Dodaj v primerjavo
Cena 29,99 €

V Popolnem vodniku po barvni harmoniji boste našli polno informacij in besedilo, bogato z navdihi, nove fotografije, poleg tega pa se knjiga ponaša s povsem svežo vizualno podobo. 

Dodaj na seznam želja

Barve

Popoln vodnik po barvni harmoniji — eden najbolje prodajanih referenčnih vodnikov za oblikovalce, študente, učitelje in nasploh vse, ki jih zanima svet barv – je v tokratni izdaji še izboljšan. Njegova avtorica je dolgoletna strokovnjakinja za barve Leatrice Eiseman, izvršilna direktorica Inštituta za barve Pantone. 

Njeno besedilo je polno informacij in bogato z navdihi, sama je izbrala tudi nove fotografije, poleg tega pa se knjiga ponaša s povsem svežo vizualno podobo. In ne samo to: avtorica je vsako od tridesetih izbranih barvnih palet – od aktivne do zemeljske, od odločne do urbane – ilustrirala s 36 kombinacijami Pantonovih barv, tako da so vplivnost, pestrost in neomejene možnosti izbire barv postale oblikovalcem bolj dostopne in uporabne kot kadarkoli prej. 

Leatrice Eiseman, med drugim vodja skupine, ki izbira Pantonovo barvo leta, je knjigo dopolnila tudi s poglavji o barvnih trendih in napovedih, o tem, kaj naše najljubše – in najmanj priljubljene – barve povedo o nas, o sporočanju z barvami, njihovih pravilnih sorazmerjih in posebnih učinkih. S premišljeno izbiro barv lahko ustvarimo želeno razpoloženje v bivalnih in delovnih prostorih, pri izdelkih in na trgu. Kako z barvami pričaramo najrazličnejše razpoloženjske odtenke, pa je tudi osrednja tema te knjige.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612514419
Leto izdaje 2018
Število strani 216
Dimenzije 17,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Tehniška založba Slovenije
Avtor Leatrice Eiseman
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Popoln vodnik po barvni harmoniji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Popoln vodnik po barvni h

Cena 29,99 €