Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Popolna ljubezen

Na zalogi
SKU
9789617060003
Dodaj v primerjavo
Cena 19,00 €

Knjiga vsebuje 27 pesmi, pesmi o ljubezni. Navdihnila jih je človeška ljubezen, da bi spregovorile o tisti drugi, večni in božanski ljubezni.

Dodaj na seznam želja

Pesmi

"Pred več kot osemnajstimi leti sem objavil knjigo Troedina. Za razliko od drugih knjig je Troedina posebne vrste podvig, in sicer po vsebini in obliki. Nisem pesnik, a sem za Troedino napisal 108 pesmi.

Pisanje Troedine je bilo eno prvih doživljanj, da sem v svoji zavesti »prepoznal« vsebino. Do takrat sem izkušal ustvarjanje, ne pa tudi prepoznavanje. O tem navajam nekaj besed iz uvoda Troedine.

»Na ustvarjalnost gledam kot na presajanje stvarnosti skozi raven zavesti. Kar tako nastane, je povsem novo snovanje obstoječega: sveža igra besed, zvokov, barv in oblik. To je tisto, čemur pravimo umetnost, čeprav vse, kar sodi v okvir tovrstnega ustvarjanja, nedvomno prestopa okvire umetnosti.

Odzivi ljudi, ki so knjigo prebrali, so mi pomenili največ. Le redki so ostali ravnodušni, bili pa so tudi primeri, ko se je bilo pretežko posloviti od knjige.

Vrata za ponovno pojavljanje Troedine so se odprla potem, ko je Sonja Šarunić, popularna voditeljica nekdanje zagrebške radijske postaje Družinski radio (Obiteljski radio), v eter prebrala nekaj pesmi. Čar njenega glasu je v meni spodbudil povsem jasno vizijo tistega, kar bi morali narediti. Na kratko, Sonji sem predlagal, naj izbere sedemindvajset pesmi Troedine. To je naredila z veseljem, sam pa sem napisal kratke komentarje k tem pesmim.

In tako je nastala Popolna ljubezen."

Adrian P. Kezele

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060003
Leto izdaje 2018
Število strani 132
Dimenzije 11,5 x 16,7
Vezava Mehka
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Popolna ljubezen
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Popolna ljubezen

Cena 19,00 €