Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Postani vodja sprememb

Na zalogi
SKU
9789612904371
Dodaj v primerjavo
Cena 32,00 €

Knjiga je namenjena lastnikom podjetij, direktorjem, članom uprav, predsednikom uprav, kadrovskim delavcem, poslovnim svetovalcem, poslovnim trenerjem, mentorjem, poslovnim coachem, županom, študentom menedžmenta, vodjem nevladnih organizacij, vodjem političnih strank in politikom, vsem vodjem na različnih vodstvenih položajih ter vedoželjnim bralcem, ki vas zanima literatura s področja vodenja, optimizacije procesov in dela z ljudmi. Predvsem pa vsem vam, ki se bolj ali manj pogosto znajdete v vrtincu organizacijskih ali sistemskih sprememb.  

Dodaj na seznam želja

Podjetje

Namen knjige je, da bralci spoznate in se naučite uvajati revolucionarne ter evolucijske spremembe. V uvodnem delu spoznate zakaj je za vsako podjetje in organizacijo nujno potrebno, da je enakopravno upravljano s štirimi vodstvenimi stili in vlogami: vizionarsko, realistično, sistematično in povezovalno. Že samo z razumevanjem in izvajanjem teh štirih vlog lahko vsaka organizacija ali sistem doseže večjo stabilnost, hkrati pa se tudi razvija in spreminja.   

Ta knjiga vam prinaša spoznanja, kako se evolucijsko razvijamo posamezniki in posledično tudi organizacije. Z branjem knjige vam bo postalo jasno, zakaj nekaterim sodobnim podjetjem uspeva izkoristiti potencial in talente vseh zaposlenih in zakaj drugim ne. V knjigi najdete tudi obilo koristnih informacij o tem, kako načrtovati spremembe, kako jih predstaviti zaposlenim in kako jih nato izvajati. 

Ker so glavni in najbolj odločilen dejavnik sprememb, vodje in ključni odločevalci, hierarhično od zgoraj navzdol, je v vseh vsebinah preko celotne knjige poudarek, kako razvijati kompetence za vodjo sprememb. Knjiga Postani vodja sprememb je zagotovo koristno branje za vas, ki želite od sebe, svojih sodelavcev in sistema, ki ga vodite in upravljate dobiti maksimalne možne rezultate.  

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612904371
Leto izdaje 2019
Število strani 466
Dimenzije 16,0 x 22,8
Vezava Mehka
Izdal Marjan Račnik s.p.
Avtor Marjan Račnik
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Postani vodja sprememb
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Postani vodja sprememb

Cena 32,00 €