AKCIJA: VAREN brezstični KLJUČ (2 kosa), ki zagotavlja varnost in zaščito na umazanih javnih površinah – 20%

V vrečki ni artiklov.
Postani vodja sprememb

Podjetje

Namen knjige je, da bralci spoznate in se naučite uvajati revolucionarne ter evolucijske spremembe. V uvodnem delu spoznate zakaj je za vsako podjetje in organizacijo nujno potrebno, da je enakopravno upravljano s štirimi vodstvenimi stili in vlogami: vizionarsko, realistično, sistematično in povezovalno. Že samo z razumevanjem in izvajanjem teh štirih vlog lahko vsaka organizacija ali sistem doseže večjo stabilnost, hkrati pa se tudi razvija in spreminja.   

Ta knjiga vam prinaša spoznanja, kako se evolucijsko razvijamo posamezniki in posledično tudi organizacije. Z branjem knjige vam bo postalo jasno, zakaj nekaterim sodobnim podjetjem uspeva izkoristiti potencial in talente vseh zaposlenih in zakaj drugim ne. V knjigi najdete tudi obilo koristnih informacij o tem, kako načrtovati spremembe, kako jih predstaviti zaposlenim in kako jih nato izvajati. 

Ker so glavni in najbolj odločilen dejavnik sprememb, vodje in ključni odločevalci, hierarhično od zgoraj navzdol, je v vseh vsebinah preko celotne knjige poudarek, kako razvijati kompetence za vodjo sprememb. Knjiga Postani vodja sprememb je zagotovo koristno branje za vas, ki želite od sebe, svojih sodelavcev in sistema, ki ga vodite in upravljate dobiti maksimalne možne rezultate.  

9789612904371 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/o/postani-vodja-sprememb.jpg 9789612904371
32 EUR 2021-04-15 Zaloga: Na zalogi

Postani vodja sprememb

Postani vodja sprememb Marjan Račnik

Kako se razvijati kot vodja v času sprememb

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 160 zlatnikov = 1,60 €.
Knjiga je namenjena lastnikom podjetij, direktorjem, članom uprav, predsednikom uprav, kadrovskim delavcem, poslovnim svetovalcem, poslovnim trenerjem, mentorjem, poslovnim coachem, županom, študentom menedžmenta, vodjem nevladnih organizacij, vodjem političnih strank in politikom, vsem vodjem na različnih vodstvenih položajih ter vedoželjnim bralcem, ki vas zanima literatura s področja vodenja, optimizacije procesov in dela z ljudmi. Predvsem pa vsem vam, ki se bolj ali manj pogosto znajdete v vrtincu organizacijskih ali sistemskih sprememb.  
Cena: 32,00 €

Podrobnosti artikla Postani vodja sprememb

ISBN 9789612904371
Leto izdaje 2019
Število strani 466
Dimenzije 16,0 x 22,8
Vezava Mehka vezava
Izdal Marjan Račnik s.p.
Avtor Marjan Račnik

O avtorju Postani vodja sprememb

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).