V vrečki ni artiklov.
Postanite brezmejni

Joe Dispenza

Joe Dispenza v tej knjigi združuje nekatera najbolj prodorna znanstvena odkritja s starodavnimi modrostmi, da bi ljudem, kot ste vi in jaz, pokazala, kako lahko živimo bolj mistično življenje. 

Ko sami izkusimo ali smo priča nečemu, kar smo nekoč pojmovali kot nemogoče, se znebimo prepričanj, povezanih s temi omejitvami v svojem življenju. In prav zato vam lahko ta knjiga spremeni življenje. 

Joe Dispenza razkriva, kako lahko svoje sanje o prihodnosti spremenite v sedanjo resničnost, to pa tako, da prepričate telo, da se nekaj dogaja zdaj. Tako spoznate, kako sprožiti zaporedje čustvenih in fizioloških procesov, ki odsevajo vašo novo resničnost. 

To je moč tega dela: v preprostem, neposrednem in lahko razumljivem slogu Joe Dispenza v eni sami knjigi razkriva odkritja kvantne znanosti, ki lahko spremenijo paradigme, ter poglobljene nauke, ki so jih poznavalci v preteklosti preučevali vse svoje življenje. Razkriva, kako postanemo brezmejni. 

Predgovor h knjigi Postanite brezmejni je napisal Gregg Braden, petkrat nagrajeni najbolj prodajani avtor New York Timesa in znanstvenik. V slovenščini je na voljo njegova uspešnica Med znanostjo in duhovnostjo. 

Iz vsebine knjige Postanite brezmejni bomo izvedeli, kako odpreti vrata brezmejnemu, da tudi sami postanemo brezmejni.

9789617090192 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/o/postanite-brezmejni.jpg 9789617090192
30 EUR 2021-02-01 Zaloga: Na zalogi

Postanite brezmejni

Postanite brezmejni Joe Dispenza

Kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 150 zlatnikov = 1,50 €.
Joe Dispenza, avtor uspešnic New York Timesa Placebo ste vi in Odvadite se biti to, kar ste, se v svoji novi knjigi opira na raziskave, ki jih je opravljal od leta 2012 naprej in v katerih je odkrival, kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari, da bi spremenili sebe in svoje življenje.
Cena: 30,00 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Postanite brezmejni

ISBN 9789617090192
Leto izdaje 2020
Število strani 382
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Joe Dispenza

O avtorju Postanite brezmejni

Joe Dispenza

Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza je mednarodni predavatelj, raziskovalec, korporativni svetovalec, avtor in vzgojitelj, ki je bil povabljen na predavanja v več kot 33 držav na šestih celinah. Kot predavatelj in vzgojitelj ga vodi prepričanje, da ima vsak od nas potencial za veličino in neomejene sposobnosti. V svojem enostavno razumljivem, spodbudnem in sočutnem slogu je Joe Dispenza vzgojil na tisoče ljudi, v katerih je podrobno opisal, kako si lahko znova napišejo možgane in obnovijo svoje telo za trajne spremembe. 

Joe Dispenza je tudi poleg ponudbe različnih spletnih tečajev in tečajev je osebno poučeval tridnevne progresivne delavnice, petdnevne napredne delavnice in sedemdnevne tedenske napredne retreat-ove v ZDA in tujini. Od leta 2018 so njegove delavnice postale enotedenska ponudba, vsebina progresivnih delavnic pa je postala na voljo na spletu.


Več o Joe Dispenza

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Postanite brezmejni

Oglejte si tudi