Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Postanite brezmejni

Na zalogi
SKU
9789617090192
Dodaj v primerjavo
Cena 30,00 €

Joe Dispenza, avtor uspešnic New York Timesa Placebo ste vi in Odvadite se biti to, kar ste, se v svoji novi knjigi opira na raziskave, ki jih je opravljal od leta 2012 naprej in v katerih je odkrival, kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari, da bi spremenili sebe in svoje življenje.

Dodaj na seznam želja

Joe Dispenza

Joe Dispenza v tej knjigi združuje nekatera najbolj prodorna znanstvena odkritja s starodavnimi modrostmi, da bi ljudem, kot ste vi in jaz, pokazala, kako lahko živimo bolj mistično življenje. 

Ko sami izkusimo ali smo priča nečemu, kar smo nekoč pojmovali kot nemogoče, se znebimo prepričanj, povezanih s temi omejitvami v svojem življenju. In prav zato vam lahko ta knjiga spremeni življenje. 

Joe Dispenza razkriva, kako lahko svoje sanje o prihodnosti spremenite v sedanjo resničnost, to pa tako, da prepričate telo, da se nekaj dogaja zdaj. Tako spoznate, kako sprožiti zaporedje čustvenih in fizioloških procesov, ki odsevajo vašo novo resničnost. 

To je moč tega dela: v preprostem, neposrednem in lahko razumljivem slogu Joe Dispenza v eni sami knjigi razkriva odkritja kvantne znanosti, ki lahko spremenijo paradigme, ter poglobljene nauke, ki so jih poznavalci v preteklosti preučevali vse svoje življenje. Razkriva, kako postanemo brezmejni. 

Predgovor h knjigi Postanite brezmejni je napisal Gregg Braden, petkrat nagrajeni najbolj prodajani avtor New York Timesa in znanstvenik. V slovenščini je na voljo njegova uspešnica Med znanostjo in duhovnostjo. 

Iz vsebine knjige Postanite brezmejni bomo izvedeli, kako odpreti vrata brezmejnemu, da tudi sami postanemo brezmejni.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090192
Leto izdaje 2020
Število strani 382
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Joe Dispenza
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Postanite brezmejni
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Postanite brezmejni

Cena 30,00 €