Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Postanite trener sanjskega moštva voditeljev

Na zalogi
SKU
961-6235-37-0
Dodaj v primerjavo
Cena 19,02 €
John C. Maxwell je nadvse priljubljen predavatelj o voditeljskih temah, medčloveških odnosih in osebnostni rasti. Z avdiokasetami, videokasetami in knjigami, ki jih izdaja njegov izobraževalni inštitut INJOY, vpliva na mnoge voditelje v ZDA in drugod. Predpogoj uspeha vsake organizacije v sodobnem tekmovalnem svetu je načrten razvoj voditeljskih kvalitet zaposlenih. Ljudje so namreč glavno bogastvo vsake organizacije. Sistemi zastarajo, zgradbe postanejo majave, stroji se obrabijo, ljudje pa lahko rastejo, se razvijejo in dosežejo večjo učinkovitost, če jih vodi voditelj, ki razume njihovo možno vrednost. Knjiga POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA VODITELJEV prikazuje učinkovite veščine odkrivanja možnih voditeljev in njihovega urjenja, ki z zvečanjem timske učinkovitosti prestavijo na višjo stopnjo tudi vaše osebne voditeljske veščine. Kot neposredno nadaljevanje dveh priročnikov (POSTANITE VPLIVNA OSEBNOST in POSTANITE VODITELJ) razkriva, kako najučinkoviteje pomagati razviti skrajne zmožnosti svojih podrejenih. S trditvijo, da podjetje ne more rasti navzven, dokler njegovi voditelji ne zrastejo v sebi, vas John Maxwell v svojem priročniku POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA VODITELJEV vzpodbudi, da razvoj organizacije zagotovite s tem, da razvijete njene voditelje. "Končno sporočilo te knjige je, da en sam ne more opraviti naloge. Kot voditelj morate iz svojih sodelavcev narediti voditelje. Osnovati morate voditeljski tim, moštvo. Odkriti morate način, da vašo vizijo uzrejo tudi drugi, jo sprejmejo in bogatijo. Voditelj lahko svoj končni cilj namreč uresniči le s pomočjo drugih voditeljev"
Dodaj na seznam želja

John C. Maxwell je nadvse priljubljen predavatelj o voditeljskih temah, medčloveških odnosih in osebnostni rasti. Z avdiokasetami, videokasetami in knjigami, ki jih izdaja njegov izobraževalni inštitut INJOY, vpliva na mnoge voditelje v ZDA in drugod.

Predpogoj uspeha vsake organizacije v sodobnem tekmovalnem svetu je načrten razvoj voditeljskih kvalitet zaposlenih. Ljudje so namreč glavno bogastvo vsake organizacije. Sistemi zastarajo, zgradbe postanejo majave, stroji se obrabijo, ljudje pa lahko rastejo, se razvijejo in dosežejo večjo učinkovitost, če jih vodi voditelj, ki razume njihovo možno vrednost.

Knjiga POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA VODITELJEV prikazuje učinkovite veščine odkrivanja možnih voditeljev in njihovega urjenja, ki z zvečanjem timske učinkovitosti prestavijo na višjo stopnjo tudi vaše osebne voditeljske veščine. Kot neposredno nadaljevanje dveh priročnikov (POSTANITE VPLIVNA OSEBNOST in POSTANITE VODITELJ) razkriva, kako najučinkoviteje pomagati razviti skrajne zmožnosti svojih podrejenih.
S trditvijo, da podjetje ne more rasti navzven, dokler njegovi voditelji ne zrastejo v sebi, vas John Maxwell v svojem priročniku POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA VODITELJEV vzpodbudi, da razvoj organizacije zagotovite s tem, da razvijete njene voditelje.

"Končno sporočilo te knjige je, da en sam ne more opraviti naloge. Kot voditelj morate iz svojih sodelavcev narediti voditelje. Osnovati morate voditeljski tim, moštvo. Odkriti morate način, da vašo vizijo uzrejo tudi drugi, jo sprejmejo in bogatijo. Voditelj lahko svoj končni cilj namreč uresniči le s pomočjo drugih voditeljev...

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6235-37-0
Leto izdaje 2000
Število strani 207
Dimenzije 13,5 x 21,3
Izdal Amalietti & Amalietti
Avtor John C. Maxwell
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Postanite trener sanjskega moštva voditeljev
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Postanite trener sanjskega moštva voditeljev

Cena 19,02 €