V vrečki ni artiklov.
Postanite trener sanjskega moštva voditeljev

John C. Maxwell je nadvse priljubljen predavatelj o voditeljskih temah, medčloveških odnosih in osebnostni rasti. Z avdiokasetami, videokasetami in knjigami, ki jih izdaja njegov izobraževalni inštitut INJOY, vpliva na mnoge voditelje v ZDA in drugod.

Predpogoj uspeha vsake organizacije v sodobnem tekmovalnem svetu je načrten razvoj voditeljskih kvalitet zaposlenih. Ljudje so namreč glavno bogastvo vsake organizacije. Sistemi zastarajo, zgradbe postanejo majave, stroji se obrabijo, ljudje pa lahko rastejo, se razvijejo in dosežejo večjo učinkovitost, če jih vodi voditelj, ki razume njihovo možno vrednost.

Knjiga POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA VODITELJEV prikazuje učinkovite veščine odkrivanja možnih voditeljev in njihovega urjenja, ki z zvečanjem timske učinkovitosti prestavijo na višjo stopnjo tudi vaše osebne voditeljske veščine. Kot neposredno nadaljevanje dveh priročnikov (POSTANITE VPLIVNA OSEBNOST in POSTANITE VODITELJ) razkriva, kako najučinkoviteje pomagati razviti skrajne zmožnosti svojih podrejenih.
S trditvijo, da podjetje ne more rasti navzven, dokler njegovi voditelji ne zrastejo v sebi, vas John Maxwell v svojem priročniku POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA VODITELJEV vzpodbudi, da razvoj organizacije zagotovite s tem, da razvijete njene voditelje.

"Končno sporočilo te knjige je, da en sam ne more opraviti naloge. Kot voditelj morate iz svojih sodelavcev narediti voditelje. Osnovati morate voditeljski tim, moštvo. Odkriti morate način, da vašo vizijo uzrejo tudi drugi, jo sprejmejo in bogatijo. Voditelj lahko svoj končni cilj namreč uresniči le s pomočjo drugih voditeljev...

961-6235-37-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/o/postanite-trener-sanjskega-mostva.jpg 961-6235-37-0
19.02 EUR 2021-10-30 Zaloga: Na zalogi

Postanite trener sanjskega moštva voditeljev

Postanite trener sanjskega moštva voditeljev John C. Maxwell

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 95 zlatnikov = 0,95 €.
John C. Maxwell je nadvse priljubljen predavatelj o voditeljskih temah, medčloveških odnosih in osebnostni rasti. Z avdiokasetami, videokasetami in knjigami, ki jih izdaja njegov izobraževalni inštitut INJOY, vpliva na mnoge voditelje v ZDA in drugod. Predpogoj uspeha vsake organizacije v sodobnem tekmovalnem svetu je načrten razvoj voditeljskih kvalitet zaposlenih. Ljudje so namreč glavno bogastvo vsake organizacije. Sistemi zastarajo, zgradbe postanejo majave, stroji se obrabijo, ljudje pa lahko rastejo, se razvijejo in dosežejo večjo učinkovitost, če jih vodi voditelj, ki razume...
Cena: 19,02 €

Podrobnosti artikla Postanite trener sanjskega moštva voditeljev

ISBN 961-6235-37-0
Leto izdaje 2000
Število strani 207
Dimenzije 13,5 x 21,3
Vezava Ne
Izdal Amalietti & Amalietti
Avtor John C. Maxwell

O avtorju Postanite trener sanjskega moštva voditeljev

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

Dobra knjiga z polno smernicami kako postati

Dobra knjiga z polno smernicami kako postati vodilen s pomočjo sodelavcev.Tudi kristus je imel sodelavce cedaj ima mnogo podružnic po celem svetu.

Postanite trener sanjskega moštva voditeljev

Oglejte si tudi