Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pot do živahne moškosti

Na zalogi
SKU
978-961-6861-24-3
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €
Ta knjiga je odgovor na vedno bolj opazno usihanje moškosti in vse večje poženščenje moških. Med vidnimi znaki, ki pričajo o usihanju moškosti, so manjši in tanjši penisi, krajši prstanci na rokah moških in ohlapne zadnjice, manj opazni pa so tudi premiki v možganih, vse bolj ženski način razmišljanja. Moškost načenjajo hormonski motilci in kemični dejavniki v okolju. V knjigi so napotki, kako se lahko upremo kemičnim in drugim vzrokom rušenja moškega hormonskega ravnovesja in kako naj se zoperstavimo poženščevanju.
Dodaj na seznam želja

Raziskave so pokazale, da zasičenost našega okolja s kemijo ni edini vzrok za nastale težave. Med ključnimi razlogi za upadanje vitalnosti ni le pomanjkanje hormona testosterona, ki ga lahko nadomestimo sorazmerno enostavno in brez tveganja, temveč tudi nezdrav način življenja; razsipanje energije krči naše zaloge vitalne moči. V tem okviru ne moremo prezreti spolnosti, kajti temelj vitalne energije je spolna energija. Pomembno je, da se naučimo s to energijo modro ravnati. Živeti zdravo življenje, v harmoniji z naravo in s samim seboj ni nič drugega kot sposobnost modrega ravnanja z energijo. A te veliko izgubimo prav pri spolnih odnosih.

Način obravnave andropavze in usihanja vitalnosti ni le priročnik za odpravo pomanjkanja testosterona; s pogledom z različnih strani, ki vključujejo hormone, energijo, spolnost ter razširjen pogled na zdravo življenje in še kaj, sodi v roke vsakega moškega, ki da kaj nase in na svojo moškost. Ženskam je ni prepovedano brati; morda bodo bolje razumele svoje moške.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-24-3
Leto izdaje 2013
Število strani 120
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Zoran Železnikar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pot do živahne moškosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pot do živahne moškosti

Cena 14,90 €