Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pot domov: avtobiografija ameriškega svamija

Na zalogi
SKU
9789612810191
Dodaj v primerjavo
Cena 29,95 €
S temi neverjetnimi spomini je Radhanath Svami stkal barvito preprogo dogodivščin, misticizma in ljubezni. Bralec spremlja nekdanjega Richarda Slavina na poti od chicaškega predmestja do himalajskih votlin, na kateri se iz mladega iskalca prelevi v priznanega duhovnega vodnika. Pot domov je osebna izpoved o korakih do samozavedanja ter prediren pogled v srce mističnih izročil in izzivov, s katerimi se morajo na poti k notranji ubranosti in združitvi z Božanskim spoprijeti vse duše.
Dodaj na seznam želja

S temi neverjetnimi spomini je Radhanath Svami stkal barvito preprogo dogodivščin, misticizma in ljubezni.

Bralec spremlja nekdanjega Richarda Slavina na poti od chicaškega predmestja do himalajskih votlin, na kateri se iz mladega iskalca prelevi v priznanega duhovnega vodnika. Pot domov je osebna izpoved o korakih do samozavedanja ter prediren pogled v srce mističnih izročil in izzivov, s katerimi se morajo na poti k notranji ubranosti in združitvi z Božanskim spoprijeti vse duše.

Radhanath Svami se na potovanju večkrat znajde v smrtno nevarnih okoliščinah, se uči pri naprednih jogijih ter po letih romanja končno odkrije najsvetejši kraj indijske mistične kulture in najde ljubezen, ki jo je iskal. Njegova neverjetno iskrena pripoved bralca v hipu zvabi na mikavno, zabavno in ganljivo potovanje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612810191
Leto izdaje 2013
Število strani 317
Dimenzije 16,0 x 23,0
Vezava Trda
Izdal Amala d.o.o.
Avtor Radhanath Svami
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pot domov: avtobiografija ameriškega svamija
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pot domov: avtobiografija ameriškega svamija

Cena 29,95 €