V vrečki ni artiklov.

Pot domov: avtobiografija ameriškega svamija

Pot domov: avtobiografija ameriškega svamija Radhanath Svami

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 149 zlatnikov = 1,49 €.
S temi neverjetnimi spomini je Radhanath Svami stkal barvito preprogo dogodivščin, misticizma in ljubezni. Bralec spremlja nekdanjega Richarda Slavina na poti od chicaškega predmestja do himalajskih votlin, na kateri se iz mladega iskalca prelevi v priznanega duhovnega vodnika. Pot domov je osebna izpoved o korakih do samozavedanja ter prediren pogled v srce mističnih izročil in izzivov, s katerimi se morajo na poti k notranji ubranosti in združitvi z Božanskim spoprijeti vse duše.
 
Cena: 29,95 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789612810191
Leto izdaje 2013
Število strani 317
Dimenzije 16,0 x 23,0
Avtor Radhanath Svami
Vezava Trda
Izdal Amala d.o.o.
Kategorija Veliki duhovni učitelji

O avtorju

  Radhanath Svami se je rodil v Chicagu leta 1950. V najstniških letih se je podal v svet na duhovno iskanje in postopoma odkril jogijsko pot vdanosti. Zdaj potuje po Evropi, Ameriki in Aziji ter uči modrost vdanosti, pogosto pa je tudi v svoji skupnosti v Mumbaju. Ljudje, ki ga poznajo, govorijo o njegovi predanosti temu, da bi ljudi približal Bogu. Skoraj v isti sapi omenjajo njegovo lahkotnost, preprostost in smisel za humor.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).